hajd nek vam je sa srecom, nisam Bogami se htio mijesati izmedju vas dvojice, znam da ste imali trzavica i onda sam jednom natuknuo kako ce edin preci kod mene u ferrari posto obojica strastveno volimo tu boju, cak smo vozili treninge sa ferrarijem iako mu nos nije najbolje uradjen, cak sam cerao nove kameere koje su bile ogavne kod njega, nisu se nikako vidjeli retrovizori u bolida al da skratim pricu, nisma mogao direktno da pitam edina jer znam da ste jos uvjek u timu i nije fer da stvaram pometnju nikome, nek se nesto desi samo od sebe, kako se edin a ni asim nisu izjasnili pa tak nisam ni ja nista pominjao, ostavio sam Ferrari edinu iako je to moj team iz prosle sezone i tuznim srcem se oprastam od njega, ovi potpisi i one slike su samo malo sala sa adine strane jer je njemu puno stalo da vozi samnom, a vjerujte da ga ja jedino mogu i uregaliti ono sto se kaze, a cilj mi je bash toliki da svi budemo happy, sutra i Began dobija comp, a sad samo treba da mu puste ADSL al i to cu pogurati tak da bi uskoro svi trebali biti na stazi i uhodavati se u system za novu sezonu!!!