Author Topic: Offtopic druge sezone rFactor lige  (Read 4911 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: efendija
  • Omiljeni tim: McLaren Mercedes
Offtopic druge sezone rFactor lige
« Reply #270 on: March 01, 2010, 16:25:27 »
pozz raja, danas sam se cuo sa hozanom u sarajevu je i rekao je da skupimo novce za server kroz ovi par dana i da ce on odmah rijesiti kupovinu  :beerchug: :beerchug: :beerchug:

f1-bosnia.net Forum

Offtopic druge sezone rFactor lige
« Reply #270 on: March 01, 2010, 16:25:27 »

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Profesionalni vozac
  • Biti drugi znaci biti prvi među gubitnicima....
  • Omiljeni vozac: ICE MAN - Kimi Raikkonen
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
Re: Offtopic druge sezone rFactor lige
« Reply #271 on: March 01, 2010, 16:55:18 »
ja cu zaksaniti koji dan..ako nije problem..jer kratak sam s parama a plata ce biti do ponedjeljda 100%..
imam nesto para-al treba se prehraniti do plate.. :-\    :beerchug:

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #272 on: March 01, 2010, 19:22:06 »
ja cu zaksaniti koji dan..ako nije problem..jer kratak sam s parama a plata ce biti do ponedjeljda 100%..
imam nesto para-al treba se prehraniti do plate.. :-\    :beerchug:

Problem je logisticke prirode, odlucili smo da cemo HoZanu unaprijed dati novac, trenutno imamo 12 prijavljenih vozaca a 10 slotova, tako da nece svi moci na server od novih vozaca, jer kad udje svih 8 vozaca iz prosle sezone, ostaju samo 2 mjesta za nove i moglo bi dolaziti do nezgodnih situacija da neko od ovih sto su platili za server u prosloj sezoni ne moze unutra, jer je server pun, pa neko od novih onda mora van, uglavnom sto prije to rijesite, to bolje, imacete svi svoje mjesto i rahat ste.

Moramo prikupiti sve uplate pa onda ici na prosirenje, tako da 100% znamo koliko treba slotova.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

f1-bosnia.net Forum

« Reply #272 on: March 01, 2010, 19:22:06 »