veoma lijep pocetak sezone, mislim priprema za sezonu, cuo sam se sa Makom i sutra ce dobiti dvd, tak da i on od sutra ako Bog da krece sa treningom, kad sam spomenuo vec trening onda takodjer moram pohvaliti naseg prvog pionira Tomahawk, koji je stvarno uporan a gamer da je to sam vec odavno znao, bice mi drago ako svi novi budu zainteresovani kao on ili mi koji smo odvezli vec jednu sezonu, samo da pomen od sinoc da moramo biti malo strpljiviji, kako mi sa njima tako oni sa nama, al sinoc sam uvidio da Ado i Sefko jedini hoce race a nisu ni slozili kako treba setup, nije sve do utrke i cekati kad ce se ko razbiti, nego poslozi sebi setup polako, sreca pa te niko ne prekida, ne gura sa staye pa mozes trenirati, a kad se iskupimo onda lako se jedan race opali, svi smo za to uvjek, et mi smo toliko krugova odvozili Australije jos u prosloj sezoni al smo duplo napravili vise krugova riktajuci setup koji moze bolje i bolje, ja cu vam okaciti jedan moj setup koji je ovako malo stedljiv na gumama, pa cete onda od njega iz staze u stazu riktati sebi po zelji, nadam se da je to to i da ce te poboljsati svoje zalaganje na test krugovima...