Author Topic: Offtopic druge sezone rFactor lige  (Read 4911 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
Re: Offtopic druge sezone rFactor lige
« Reply #15 on: September 30, 2009, 22:12:37 »
nocas je bash bilo super na serveru, et sefko jesi naucio sta, vidio si kako se vozi u guzvi, i moras postovati onog koji vodi ili koji je u putanji, desi se male guracke al se u granicama normale, vidio sam sad na snimci da igrica ipal ima laga, jer iz fudinog bolida je bilo kontakta a iz mog ni blizu, al zato se i iskupljamo da sve ispitamo i da se uhodamo u pravila svi, et radujem se ponovnoj trkackoj noci, stvarno je bilo bisno a posebno kad se guras sa dva Williamsa nastojeci dofatiti Renault, evo jedan fin screenshot i fudo cestitke na ovom manevru, samo ugrozio si i mene i sutku, tj prepao si nas, heheh

f1-bosnia.net Forum

« Reply #15 on: September 30, 2009, 22:12:37 »

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #16 on: September 30, 2009, 22:26:05 »
Hehehe, odlican screenshot, Fudu ovdje nisam nikako vidio da dolazi, kontao sam ranije kociti, pa da imam bolji izlaz od harija, kad se ono fudo stvori niotkud  :o, bas me prepao.  ;D

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #17 on: September 30, 2009, 23:24:09 »
[admin]Svi postovi iz topica Rasprava o pravilima za II sezonu koji nisu vezani uz prijedloge ili raspravu o  vec predlozenim pravilima su prebaceni u ovu temu. Ovdje pisite sve sto ne spada niti u jedan drugi postojeci topic ili smatrate da nije potrebno otvarati novi.[/admin]

:punk:
« Last Edit: October 01, 2009, 00:25:42 by sutko_AT&T »

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #18 on: October 01, 2009, 14:30:36 »
heheh, super, sve sam se pitao kako da nazovem temu koja bi bila sukladna sa onim sto pise u postovima, nemoj da ovo bude offtopic i da se ne racunaju...

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #19 on: October 01, 2009, 14:47:22 »
Racunaju se postovi, samo pisite  ;D, bili smo otisli u debeli offtopic u onoj temi, pa sam otovorio novu temu sa ovim nazivom i prebacio postove, jer uvijek ima nesto sto bi htjeli napisati, a nije vezano bas ni za jednu temu, pa eto moze sve ici ovdje, moramo neki red imati.  :punk:

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• Pocetnik
« Reply #20 on: October 01, 2009, 15:47:14 »
Evo da i ja dodam koju pametnu na sve ovo vase! :) kao "novak" stvarno ne bih htio nista izmisljati ni cak dodavati na ovo vase prethodno napisano, nego samo hocu da obavjestim cijelu vasu odn. "nasu" ekipu o mom ucescu. Ja sam apsolutno zagrijan za sav ovaj "projekat 2009" i mislim da bi oko svih vaznijih pitanja vi "stari" vozaci trebali voditi glavnu rijec. Ne zelim nikom davati prednost, ali fkt mislim da ste vi dosta iskusniji i sami znate sta je najbolje za novu sezonu.
Meni licno bi bilo veoma drago da began i ja mozemo zajedno voziti u MCM-u, jer je meni licno formula bez MCM-a "nikakva" formula!!! :) to bi bila jedina molba s moje strane koja se tice svega ovog, ali eto na vama je svima da to odlucite dalje.

Sto se tice mog samog ucesca u treninzima i pocetkom samog igranja htio bih reci da sam skoro pa spreman. Volan bih trebao dobiti krajem iduce sedmice, ali cu aBd vec sutra dobiti od druga jedan na probu za to vrijeme dok cekam taj svoj koji sam narucio. Tako da mi samo onda fali jos sama igra koju mi je hari rekao dati na DVD-u i ja mogu da startam i da se polako uvjezbavam.

Ovo fkt ne smatram obicnom "igricom" nego vise jednim dobrim i fer druzenjem u kojem ce biti dosta onog "finog" rivaliteta i zabave!

Et sorry na malo duzem postu, ali mora i "novak" da koju progovori, da me nebiste zaboravili! :P hehehe

Pozz i Sellam svima! :)

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
« Reply #21 on: October 01, 2009, 18:05:59 »
Ma pravo si sve dobro rekao Adi. Drago mi je da koliko toliko shvatas ozbiljno ovo nase druzenje. Nebi meni bilo nimalo zabavno da sam dodem na race i kruzim po stazi... Ovo jeste individualna igra ali se opet u nasem slucaju nemoze bez kolektiva. Kakao kazes mi stariji vozaci jesmo iskusniji i bicemo u pocetku brzi ali vjeruj da sve to mozes nadoknaditi za mjesec dana vjezbe. Bitno da se ne porokamo na startu i pola nas odustane, vidjeces kako sve to izgleda, necemo pocinjati sezonu dok se novi ne uvjezvaju. Cestitke sve za Sefku, uporan je, gdje nisam ni sumnjao u njega, znao sam da je pravi gamer.

Neznam koliko se slazu stariji vozaci, ali ja sam da pomognemo nove vozace sa setupima, stim da bi se dogovorili da nema dalje posudbe setup-a, posto je dobar setup  minimalno 50% pobjede u slucaju kada se uvjezbas i znas staze napamet.

pozz by: [Fudo]AT&T

• VIP VOZAČ
  • Test vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Began McM
« Reply #22 on: October 01, 2009, 18:29:27 »
selam. Adi iako te ne znam ali samo da ti kazem koliko mi je drago sto razmisljas na takav nacin da ovo nije samo obicno "vozikanje" po stazi, vec da se ovdje stvaraju nova prijateljstva i druzenje. inace svako ko ovako misli poput tebe nam treba za ovu nasu ekipu. u slucaju da vam treba bilo kakva moja pomoc, sto se tice "novih" vozaca slobodno mi se javite i koliko budem u mogucnosti znajte da cu vam pomoci, eto toliko od mene.
P.S. setupi su mi jeftiniji nego kod fude ;D ;D ;D

"Nije znanje znanje znati vec je znanje, znanje drugom dati"
"Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze"

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #23 on: October 01, 2009, 19:00:50 »
veoma lijep pocetak sezone, mislim priprema za sezonu, cuo sam se sa Makom i sutra ce dobiti dvd, tak da i on od sutra ako Bog da krece sa treningom, kad sam spomenuo vec trening onda takodjer moram pohvaliti naseg prvog pionira Tomahawk, koji je stvarno uporan a gamer da je to sam vec odavno znao, bice mi drago ako svi novi budu zainteresovani kao on ili mi koji smo odvezli vec jednu sezonu, samo da pomen od sinoc da moramo biti malo strpljiviji, kako mi sa njima tako oni sa nama, al sinoc sam uvidio da Ado i Sefko jedini hoce race a nisu ni slozili kako treba setup, nije sve do utrke i cekati kad ce se ko razbiti, nego poslozi sebi setup polako, sreca pa te niko ne prekida, ne gura sa staye pa mozes trenirati, a kad se iskupimo onda lako se jedan race opali, svi smo za to uvjek, et mi smo toliko krugova odvozili Australije jos u prosloj sezoni al smo duplo napravili vise krugova riktajuci setup koji moze bolje i bolje, ja cu vam okaciti jedan moj setup koji je ovako malo stedljiv na gumama, pa cete onda od njega iz staze u stazu riktati sebi po zelji, nadam se da je to to i da ce te poboljsati svoje zalaganje na test krugovima...

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #24 on: October 01, 2009, 23:56:57 »
Evo da i ja dodam koju pametnu na sve ovo vase! :) kao "novak" stvarno ne bih htio nista izmisljati ni cak dodavati na ovo vase prethodno napisano, nego samo hocu da obavjestim cijelu vasu odn. "nasu" ekipu o mom ucescu. Ja sam apsolutno zagrijan za sav ovaj "projekat 2009" i mislim da bi oko svih vaznijih pitanja vi "stari" vozaci trebali voditi glavnu rijec. Ne zelim nikom davati prednost, ali fkt mislim da ste vi dosta iskusniji i sami znate sta je najbolje za novu sezonu.
Meni licno bi bilo veoma drago da began i ja mozemo zajedno voziti u MCM-u, jer je meni licno formula bez MCM-a "nikakva" formula!!! :) to bi bila jedina molba s moje strane koja se tice svega ovog, ali eto na vama je svima da to odlucite dalje.

Sto se tice mog samog ucesca u treninzima i pocetkom samog igranja htio bih reci da sam skoro pa spreman. Volan bih trebao dobiti krajem iduce sedmice, ali cu aBd vec sutra dobiti od druga jedan na probu za to vrijeme dok cekam taj svoj koji sam narucio. Tako da mi samo onda fali jos sama igra koju mi je hari rekao dati na DVD-u i ja mogu da startam i da se polako uvjezbavam.

Ovo fkt ne smatram obicnom "igricom" nego vise jednim dobrim i fer druzenjem u kojem ce biti dosta onog "finog" rivaliteta i zabave!

Et sorry na malo duzem postu, ali mora i "novak" da koju progovori, da me nebiste zaboravili! :P hehehe

Pozz i Sellam svima! :)

Buduci da nitko prije  tebe nije izrazio zelju da vozi za MCM, on je rezervisan za tebe i Begana, naravno ukoliko i on potvrdi da zeli voziti za tu momcad.

Pristupio si svemu ovome na najbolji moguci nacin i sad samo pocni sa treninzima.

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
« Reply #25 on: October 02, 2009, 00:28:17 »
nije fer jer znate da sam ja vozio u MCM-u jos u Maleziji, al posto sam ionako u zadnje vrijeme radio sa Harijem na setupima, i on mi je dosta pomagao oko svega, pa cu voziti sa njim u timu dok traju treninzi, a ako se vi ostali slazete ja bi i ostao ako je moguce, jer on nema timskog jos od Omera kad su vozili Ferrari.

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #26 on: October 02, 2009, 10:16:39 »
nije fer jer znate da sam ja vozio u MCM-u jos u Maleziji, al posto sam ionako u zadnje vrijeme radio sa Harijem na setupima, i on mi je dosta pomagao oko svega, pa cu voziti sa njim u timu dok traju treninzi, a ako se vi ostali slazete ja bi i ostao ako je moguce, jer on nema timskog jos od Omera kad su vozili Ferrari.

Uz duzno postovanje kolega, ali ovo je tvoj prvi post na forumu i do ovog trenutka nisam ni znao da imas namjeru voziti ligu, jer i u prosloj sezoni si bio na treninzima, ali si vozio cini mi se samo par utrka, a buduci da su i treninzi i sve ostalo sto radimo pripreme za ligu, onda sam dao prednost kolegama koji imaju najeru da voze cijelu sezonu sa nama.

Dobar si vozac i steta je sto i prosle sezone nisi bio sa nama, mozes voziti u Toro Rossu, vjerujem da se i hari slaze, u svakom slucaju dobro dosao si i na treninge i na utrke.

Kod odabira timova i timskih kolega, najbolje je da se dvojica vozaca dogovore u kojem ce timu voziti i odaberu slobodan tim, jer oni koji se prvi jave za neki tim, taj ce tim i dobiti, mislim da je tako najlakse.

P.S.

Imate mocan signature, Fudo instaliraj Photshop i prihvati se posla, znas sta ti je raditi. :punk:

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
« Reply #27 on: October 02, 2009, 16:19:28 »
ej ok je sve sutko, samo rado bi ja vozio i u prosloj sezoni, al imao sam tehnickih problema, prvo ostao bez interneta, a onda kasnije kad sam vozio par staza ostanem bez papucica, naime iste su pukle, tako da sam sad nabavio drugi volan i hari mi je sve podesio, evo sad drugacije tomu svemu pristupam, pratio sam vase zalaganje kroz proslu sezonu ali nisam nista komentarisao, kontao sam sto dzabe floodati jer ne sudjelujem u voznji, eto sad sam tu, planiram voziti po pravilima, nadao sam se da ce tu biti onaj Harres al posto je ovo novi mod i drugacije je voziti pa sam se oslonuo na harija te pitao ga za timsku suradnju, on je pristao, sad je do vas, jer vidim svi imate timske izuzev njega i sefke...selam i vidimo se na serveru ako Bog da

• Pocetnik
« Reply #28 on: October 02, 2009, 17:52:34 »
evo decki ja trenutno cekam harija da mi donese DVD i ja veceras aBd startam! Volan mi je spreman, jedva tipkam po tastaturi xD
btw. samo da naglasim da se i Began slaze s tim da je sa mnom u MCM-u!

• Pocetnik
« Reply #29 on: October 02, 2009, 20:41:47 »
ISPRAVKA:  :D hari donio igru, igra instalirana i sve fercera!  :bravo_ja: :punk: sve je to meni jos handrljavo ali mislim da ce biti OK!  :gpler: cyaaaa :gpler:

f1-bosnia.net Forum

« Reply #29 on: October 02, 2009, 20:41:47 »