Cestitam fudooooooooooooooooooooWilliams 1. i 2., ma odlicno vece, nisam ni zamisljao da bi mi ova staza mogla donijeti toliko radosti.
U prvom zavoju sam se uspio probiti ispred efendije, jer je on izgubio na trenutak kontrolu nad bolidom nakon dvoboja sa fudom i odlucio cvrsto pionirski da mu necu dati da me prodje no,no, ali izgleda da je efendija isto tako bio cvrsto odlucio da ce me preteci, pa smo imali jako bliske susrete, ovom prilikom bih pohvalio efendiju jer me je sacekao da se vratim na stazu nakon sto me je udarcem u zadnji desni kraj bolida izbacio sa staze

.
Nakon toga efendija je nastavio vrsiti pritisak, dok se nije izvrtio, nakon toga sve do 11. ili 12. kruga nije bilo nikog blizu mene, dok me efendija nije stigao i imali smo luda 2-3 zadnja kruga, ali stari dobri FW31 je izdrzao sve napore i doveo me do 2. mjesta.
Steta sto hari nije dosao na posljdenju utrku sezone.
Cestitke svima koji su ucestvovali u prvenstvu, bilo je ovo jedno jako dobro i ugodno iskustvo, uz sve uspone i padove koje smo imali, uz sva prepucavanja, napucavanja itd., ali sve je to u ljudskoj prirodi i tako treba i biti.
Potpisujem fudinu izjavu u kojoj kaze da ne zali niti jedne minute provedene na serveru, ja bih dodao da ne zalim ni tisucinke

.
Dragi gledaoci hvala vam na paznji, to bi bilo sve od f1-bosnia rFactor lige u ovoj sezoni.
Ako Bog da vracamo se u iducoj sezoni jos brzi, jaci, bolji.