Poll

Djevojka VN Abudhabi

Lindsey Gayle Evans
4 (80%)
Crystal Klein
1 (20%)
Brooke Banner
0 (0%)

Total Members Voted: 5

Author Topic: Velika nagrada United Arab Emirates - Abudhabi 21.09.2009  (Read 595 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
Velika nagrada United Arab Emirates - Abudhabi 21.09.2009
« on: September 14, 2009, 23:36:05 »
Posljednja trka prve sezone rFactor lige F1-Bosnia Abudhabi

Po meni jedna od najkompliciranijih staza za sloziti setup.

Posljednji izbor za prvu sezonu rFactor lige...  :-*

Kvalifikacije:

Utrka:

1. Fudo - 10
2. sutko - 8
3. efendija - 6
4. epehlic - 5
5. haris_ktm - 1

Fastest lap:

« Last Edit: September 21, 2009, 23:05:22 by sutko »

f1-bosnia.net Forum

Velika nagrada United Arab Emirates - Abudhabi 21.09.2009
« on: September 14, 2009, 23:36:05 »

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
Re: Velika nagrada United Arab Emirates - Abudhabi 21.09.2009
« Reply #1 on: September 19, 2009, 14:33:15 »
Haris_ktm mi je lično rekao da je išao 1:30:xxx .. izgleda ce ovo biti jos jedna race gdje se pobjednik unaprijed zna... uhhhhhhhhh ;D

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #2 on: September 19, 2009, 15:38:28 »
rodjeni nemoj da dizes tenzije, oovo je jedina utrka u kojoj bas nisam siguran u ishod, dosta ste brzi ti efendija na onim ravnim dijelovima staze a na krivini se ne moze preteci tako da bash ce biti cupavo, al kako je zadnja staza i bodovno nece nista puno promijeniti mislim da ce proci ko i do sad sve OK mada se nebi trebao izgubiti onaj natjecateljski duh i zudnja za pobjedom bar sto se mene tice...

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #3 on: September 19, 2009, 17:10:42 »
1.30  :o

Ja sam isao cini mi se 1.42.xxx, bice to jedna turisticka utrka za mene izgleda.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #4 on: September 19, 2009, 20:01:34 »
ja sam naj isao 1.44.6xx a imao sam par gresaka te sam imao prednost vec slj krug od preko 1 sec al se to kasnije izgubilo kroz sektore, mislim da je ovo jedina staza u kojoj ne mozes krug odvoziti ono bash bash...

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #5 on: September 19, 2009, 20:18:45 »
Rodjo jel to namjerno il si se zezno za 10 sec ;D ... ja sam best 1:34:4xx ...

P.S. Sutko javi se za setup... Efendiji sam ga prodao za 20,00€ a tebi je kafa poslije Bajrama..  :njam_njam:

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #6 on: September 21, 2009, 18:27:54 »
Jeste li da vozimo vecras u 22:00 race???

• Administrator
  • Test vozac
  • *
« Reply #7 on: September 21, 2009, 18:37:15 »
Ja cu veceras ici za Cazin, jos nisam siguran kad, ali sigurno poslije 21:00 i ne  znam kad se vracam, tako da vi vozite kad odlucite, a ja ako stignem vozit cu

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #8 on: September 21, 2009, 20:32:21 »
Posto @epehlic nije siguran kad ce biti kod kuce, onda mozemo otpoceti sa utrkom kad se nas cetvorica skupimo na serveru, odvozimo nesto krugova za zagrijavanje i vozimo.  :gpler:

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #9 on: September 21, 2009, 22:56:30 »
Rezultati trke:

Evo drago mi je da smo dosli do kraja prve sezone rFactor lige f1-Bosnia.

Trka je bila dobra, zadovoljan sam, sve je islo po planu. Zao mi je sto haris_ktm nije bio prisutan, i ujedno jos jednom mu cestitam na osvojenom prvenstvu.

Posljednja miss djevojka za ovu sezonu je Lindsey Gayle Evans
« Last Edit: September 21, 2009, 22:58:24 by Fudo »

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #10 on: September 21, 2009, 23:42:22 »
Cestitam fudoooooooooooooooooooo

Williams 1. i 2., ma odlicno vece, nisam ni zamisljao da bi mi ova staza mogla donijeti toliko radosti.

U prvom zavoju sam se uspio probiti ispred efendije, jer je on izgubio na trenutak kontrolu nad bolidom nakon dvoboja sa fudom i odlucio cvrsto pionirski da mu necu dati da me prodje  no,no, ali izgleda da je efendija isto tako bio cvrsto odlucio da ce me preteci, pa smo imali jako bliske susrete, ovom prilikom bih pohvalio efendiju jer me je sacekao da se vratim na stazu nakon sto me je udarcem u zadnji desni kraj bolida izbacio sa staze  :punk:.

Nakon toga efendija je nastavio vrsiti pritisak, dok  se nije izvrtio, nakon toga sve do 11. ili 12. kruga nije bilo nikog blizu mene, dok me efendija nije stigao i imali smo luda 2-3 zadnja kruga, ali stari dobri FW31 je izdrzao sve napore i doveo me do 2. mjesta.

Steta sto hari nije dosao na posljdenju utrku sezone.

Cestitke svima koji su ucestvovali u prvenstvu, bilo je ovo jedno jako dobro i ugodno iskustvo, uz sve uspone i padove koje smo imali, uz sva prepucavanja, napucavanja itd., ali sve je to u ljudskoj prirodi i tako treba i biti.

Potpisujem fudinu izjavu u kojoj kaze da ne zali niti jedne minute provedene na serveru, ja bih dodao da ne zalim ni tisucinke  ;).

Dragi gledaoci hvala vam na paznji, to bi bilo sve od f1-bosnia rFactor lige u ovoj sezoni.

Ako Bog da vracamo se u iducoj sezoni jos brzi, jaci, bolji.
« Last Edit: September 21, 2009, 23:47:13 by sutko »

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #11 on: September 22, 2009, 02:15:35 »
mozel neko staviti video da pogledam, kako mi je zao sto sam to propustao, fkt se nisam nadao da ce se voziti, Bajram i to, nije Bogami do bodova al bas bi volio da sam je vozio, bio sam strasno brz na treninzima a vidio sam da je i fudo i efendija jako dobra battle ekipa, tako da sam se nadao fajtu pravom a negdje sam to i napisao, al eto otisao malo u goste, nisam bio na netu da vidim jel se vozi il odgadja, tak da sam potpuno zaboravio, cestitke svima, hvala vam na druzenju, negdje sam procitao da se nista ne zali pa tako ni ja, ni hiljadinke provedene na serveru, stvarno ste bili drustvo za pozeljeti svakom, malo cemo se odmoriti pa cemo kontati sta dalje, nemojte mi se hladiti jer eto zime sta drugo raditi nego se necim zanimati kod kuce, tako da se selimo na drugu temu a ovdje jos jednom cestitke i oprostite na mojoj neozbiljnosti a nije sve do mene...

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #12 on: September 22, 2009, 11:12:35 »
Evo replaya od VN UAE - Abudhabi.

Code: [Select]
http://rapidshare.com/files/283396567/Abu_Dhabi_9.Vcr.html

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• VIP VOZAČ
  • Test vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Began McM
« Reply #13 on: September 22, 2009, 11:23:39 »
selam. evo da odgovorim na novinarsko pitanje. znam da sam bio brzi i na treninzima i na utrci bilo kojoj od sutke, ali onako mislim sam "ne diraj lava dok spava" tako da sam malo i popustio sto se tice fighta izmedju mene i sutke jer znam da sam mogao biti i bolji ali treba ipak imati malo respect-a prema starijim vozacima, pogotovo ako su oni zasluzni najvecim dijelom za ovo nase lijepo druzenje koje smo u jednom dijelu priveli kraju.

sutko je vozac koji zna iznenaditi covjeka na stazi u oba pravca, i u dobrom i u losem, nekad je tako vozio da nisi ni zamislio da ces mu moci doci blizu a kamoli da se usporedis s njim, a nekad se sam pitas sta mu je sad, da ne vozi neko mjesto njega kad je tako slab.

sve u svemu, da Vam kazem, kad taj vozac obeca nekom da ga nece proci (lopta moze proci ali igrac ne), onda Vam ja savjetujem da se drzite malo podalje od njega jer on sigurno ispunjava ono sto kaze i drzi se svoje rijeci, tako da ja na Abu Dhabiju nisam imao nikakve sanse da budem ispred njega, jer formula je mogla proci ispred njega ali nisam ja, a svi znate da neko treba da vozi formulu i s njom upravlja.

ovo bi bilo moje ukratko pojasnjenje za novine "The New York Times" tako da se zna da to nije samo obican vozac, vec da u njemu ima potencijala.

hvala Vam puno na pozornosti i na Vasem izdvojenom vremenu.

"Nije znanje znanje znati vec je znanje, znanje drugom dati"
"Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze"

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #14 on: September 22, 2009, 11:28:50 »
selam. evo da odgovorim na novinarsko pitanje. znam da sam bio brzi i na treninzima i na utrci bilo kojoj od sutke, ali onako mislim sam "ne diraj lava dok spava" tako da sam malo i popustio sto se tice fighta izmedju mene i sutke jer znam da sam mogao biti i bolji ali treba ipak imati malo respect-a prema starijim vozacima, pogotovo ako su oni zasluzni najvecim dijelom za ovo nase lijepo druzenje koje smo u jednom dijelu priveli kraju.

sutko je vozac koji zna iznenaditi covjeka na stazi u oba pravca, i u dobrom i u losem, nekad je tako vozio da nisi ni zamislio da ces mu moci doci blizu a kamoli da se usporedis s njim, a nekad se sam pitas sta mu je sad, da ne vozi neko mjesto njega kad je tako slab.

sve u svemu, da Vam kazem, kad taj vozac obeca nekom da ga nece proci (lopta moze proci ali igrac ne), onda Vam ja savjetujem da se drzite malo podalje od njega jer on sigurno ispunjava ono sto kaze i drzi se svoje rijeci, tako da ja na Abu Dhabiju nisam imao nikakve sanse da budem ispred njega, jer formula je mogla proci ispred njega ali nisam ja, a svi znate da neko treba da vozi formulu i s njom upravlja.

ovo bi bilo moje ukratko pojasnjenje za novine "The New York Times" tako da se zna da to nije samo obican vozac, vec da u njemu ima potencijala.

hvala Vam puno na pozornosti i na Vasem izdvojenom vremenu.

:nargxs2: :icon_mrgreen:

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #15 on: September 22, 2009, 13:42:53 »
Evo replaya od VN UAE - Abudhabi.

Code: [Select]
http://rapidshare.com/files/283396567/Abu_Dhabi_9.Vcr.html

hvala druze, bas me raduje da vidim sta se to izdesavalao, Asime pozitivno si me iznenadio ovim svojim postom, fkt je tako i fkt si ga slozio, ev juce je to sve zavrsilo i ja se vec nadam novoj borbi, vec mi nedostaje jer imam osjecaj da se nece voziti, al hoce, jer dolazi pojacanje, mislim da imamo 4 nova vozaca, al ono ljudi fini istoo, nisu derista neka, tako da ovdje prestajem a idemo napred na dr temi, Selam

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #16 on: September 22, 2009, 13:57:25 »
Sto se mene tice, bez nekog cinizma ;D , nema se sta vidjeti, vozio sam cijelu race sam... :(  tako da sam imao vremena pratiti kakvo je stanje iza mene,vidio sam da je Sutko i Efendija jedan uz drugog i da se vodi zestoka borba, gdje sam 2 puta imao manja izletanja heheh

Volio bi da je hari vozio da se "poćeramo" , al de.. ide nova sezona, skupio sam dosta iskustva, od preostalih vozaca imam najmanje staža u rFactor-u pa me to i dosta puta kostalo sa glupim izlijetanjima, odustajanjima...

f1-bosnia.net Forum

« Reply #16 on: September 22, 2009, 13:57:25 »