Poll

Hostesa VN-Brazila

Daniela Pestova
1 (20%)
Janine Habeck
1 (20%)
Brea Lynn
3 (60%)

Total Members Voted: 5

Author Topic: Velika nagrada Brazila (Sao Paolo) - Interlagos 14.09.2009  (Read 416 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
Velika nagrada Brazila (Sao Paolo) - Interlagos 14.09.2009
« on: September 07, 2009, 23:07:02 »

I ove trke biramo djevojku s kojom bi izašli na sladoled...  :-*   Izvolite!

Kvalifikacije:

Race:
1. haris_ktm - 10
2. efendija - 8
3. fudo - 6
4. sutko - 5
5. epehlic - 1

Fastest lap:

haris_ktm: 1.07.891

« Last Edit: September 21, 2009, 23:12:38 by sutko »

f1-bosnia.net Forum

Velika nagrada Brazila (Sao Paolo) - Interlagos 14.09.2009
« on: September 07, 2009, 23:07:02 »

• Administrator
  • Test vozac
  • *
Re: Velika nagrada Brazila (Sao Paolo) - Interlagos 14.09.2009
« Reply #1 on: September 08, 2009, 11:07:13 »
Fudo, gdje ih samo pronalzis :o

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #2 on: September 08, 2009, 13:12:28 »
fudo brete omrsi me, hehe, sala mala, nego svidja mi se ovaj video iznad, ma super kako ga covjek cipa tacno bez greske, od ruba do ruba, jedva cekam nocas da je malo iscipamo, jest da mi brazil ne sjeda al never know

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #3 on: September 08, 2009, 13:34:28 »
Dobre djeve, vec sam glasao za svoju favoritkinju.   :-*

Brazil mi je bio najdraza staza na f1 challenge, na rFactoru sam odvezao mozda 20-ak krugova do sad, vidjecu kako ce to izgledati, ima par brzih zavoja koji zahtjevaju maksimalnu koncentraciju jer se dobrim setupom i pravilnim ulaskom u zavoj moze sve dobiti ili izgubiti, inace dosta kratka staza.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #4 on: September 13, 2009, 11:04:21 »
Posto mi je efendija lično rekao da najvjerovatnije neće moci voziti race, zbog obaveza u dzematu, trebamo se dogovoriti na cemu smo, jel vozimo bez efendije ili ga cekamo??

Ako se radi o 1h kasnjenja, za mene nije problem da se vozi u 00:00...

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #5 on: September 13, 2009, 11:28:31 »
Ja sam isto zato da se race vozi u ponedjeljak, satnica isto kod mene ne igra ulogu, ako postoji bilo kakva mogucnost da efendija pristupi utrci, staza je kratka i sve skupa sa kvalifikacijama nece trajati maksimalno 30 minuta (prosjek 70 sec po krugu x 15 krugova= 1050/60=17.5 minuta + kvalifikacije), ma moze se to odraditi i za 25 minuta, samo ne treba gubiti vrijeme na chat.

Znaci treba se efendija izjasniti koji tremin mu odgovara, pa da startamo tacno u to vrijeme sa kvalifikacijama.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Administrator
  • Test vozac
  • *
« Reply #6 on: September 13, 2009, 13:10:37 »
teravija zavrsava oko 21:40, a on ce najvjerovatnije na nocni namaz, koji se klanja u 22:15, tako da ne znam kad bi njemu odgovaralo, ali najbolje nek se on izjasni
« Last Edit: September 13, 2009, 13:16:29 by epehlic »

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #7 on: September 13, 2009, 16:22:58 »
pa ni to nije bed, moze se sacekati, ako ste vi za i ja sam, mozemo mi malo vjezbati a cim on dodje da se vozi koji krug snjim i onda kval i race, jedino ako se on neizjasni drugacije, josh ima do kraja ova i jos bezze po meni staza al ne treba gubiti volju jer se to odrazava na slj sezonu, tako da idemo skupa do kraja u full broju, selam

• VIP VOZAČ
  • Test vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Began McM
« Reply #8 on: September 13, 2009, 16:31:56 »
selam. ne znam sta da vam kazem po pitanju moje prisutnosti na utrci. kao sto rece komso Edin teravija zavrsava negdje oko 21:40 ali imam i nocni namaz sa kojeg se vracam oko 00:30 tako da ja vama kazem odmah da ne gubite strpljenje zbog mene slobodno vozite bez mene sto se mene tice, a ako necete to je vasa stvar :bravo_ja: ja se uz ramazan ne mogu odvojiti od posla jer sam jedino tad stvarno pretrpan s njim ali nista zato. u slucaju kakve promjene javit cu vam blagovremeno.

"Nije znanje znanje znati vec je znanje, znanje drugom dati"
"Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze"

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #9 on: September 14, 2009, 14:23:07 »
Odlicno, onda startamo utrku u 00.30.  :punk:

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #10 on: September 14, 2009, 19:13:17 »
po meni je to kasno, ja bi radije da prebaci na utorak jer ako efendija nema sutra nikakav nocni namaz onda moze utrka u 11 h krenuti, da ne stvaram pomutnju ja cu voziti i tad kad ste rekli, samo mislim da efgendija ako tad i dodje dok odvozi koji krug to je 1 h i to je kasno za vas, a ja cu ionako sehur docekati

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #11 on: September 14, 2009, 20:52:22 »
Sutra je 27. noc ramazana ako se ne varam, kako god hocete, samo bih da se utrka vozi najkasnije u srijedu, jer ispit mi je trebao biti 21. 09. u ponedjeljak, ali posto je bajram ne znam kako ce to pomjeriti napred ili nazad, tako da je moguce da bude petak ili subota, ili utorak, srijeda ko ce ga znati, a dan prije i na dan ispita necu biti ni zasta, a ako budem isao na usmeni, to je jos i treci dan obaveza, tako da je to jedini razlog zasto bih volio voziti ranije, inace mi odgovaraju svi termini prije cetvrtka od 0-24, jedini uslov da znam bar 2 sata unaprijed, da ne odem od kuce.

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #12 on: September 14, 2009, 23:10:12 »
Eto pregazismo jos jednu stazu, cestitke hariju, jos jednom je suvereno odvezao race. :punk:

Zao mi je sto me je efendija pretekao kroz boxeve, iako samo bio ispred njega prije ulaska u box, on je u iducem krugu imao krace zaustavljanje i na zalost presao me na taj nacin, a na stazi nebi sigurno jer bio sam odlucio ili cu ja ostati ispred ili idemo obojica van staze   :bravo_ja:, znate onaj fazon iz nogometa moze proci lopta, ali ne i igrac.  ;D

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #13 on: September 14, 2009, 23:28:06 »
Ma dobra race, malo sma pretjerao bio pa sam unistio gume... cestitke svima...

• Administrator
  • Test vozac
  • *
« Reply #14 on: September 15, 2009, 07:31:37 »
selam, vidim da je bila zanimljiva utrka.
cestitam pobjedniku i naravno svima na osvojenim bodovima.
ja sam imao manji zdravstvenih problema (glavobolja - lijecena sa 2 kafetina poslije iftara), a i tako bolestan sam morao na jedan familijarni sastanaka, tako da sam kuci dosao tek poslije 1 sat, zao mi je sto nisam vozio jer ovo mi je bas draga staza

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #15 on: September 15, 2009, 14:48:50 »
hvala svima i ujedno cestitke jer sam vidio da ste konkurentni, malo me fudo iznenadio jer sam vidio da je veoma brz kao i njegov timski kolega, utrka je prosla glat be borbe, na prvom zavoju sam imao kontakt sa fudom i cak me je bio uzeo na trenutak al kako je bio sa vanjske strane lako sam vratio svoju poziciju, kasnije sam imao cistu stazu i vozio sam iz kruga u krug najbrze krugove, tako sam izgradio veliku prednost i nisam se bojao za box iako sam ostao takodjer duze nego ostali, al eto zavrsila se i ta utrka, zao mi je sto race propustao epehlic jer je takodjer poceo uzimati stazu na ruku al sta je tu je, idemo dalje idemo u Abu Dabi, selam

• VIP VOZAČ
  • Test vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Began McM
« Reply #16 on: September 15, 2009, 16:25:44 »
ja sam se pravo iznenadio sa ovom stazom jer je ovo bila jedina staza koju nisam odvozio dovoljno da je upoznam onako kako se treba staza da upozna. opet me je iznenadio i sutko i fudo koji su dopustili da ih prodjem i tako sam dospio na drugo mjesto :bravo_ja: jer sam mislio da da cu ja biti taj koji ce "citati tablice" ostalima. ipak renault se ne predaje ni s jednim vozacem :gpler:
« Last Edit: September 15, 2009, 16:30:24 by efendija »

"Nije znanje znanje znati vec je znanje, znanje drugom dati"
"Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze"

f1-bosnia.net Forum

« Reply #16 on: September 15, 2009, 16:25:44 »