Author Topic: Timovi - Sezona 2012  (Read 1998 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Test vozac
  • Semanic Racing
  • Omiljeni vozac: Lewis Hamilton
  • Omiljeni tim: McLaren
Re: Timovi - Sezona 2012
« Reply #60 on: February 08, 2012, 13:34:24 »

Kaciga glavu čuva  :-* :-* Ovako sam mogao za svakog vozača,pa reklamirati gdjee malo.Dal se slažete. :thumbup:

f1-bosnia.net Forum

« Reply #60 on: February 08, 2012, 13:34:24 »

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #61 on: February 08, 2012, 15:00:53 »
super posao Falcon, samo onda je Karo prvi vozac tima, ako budu skinovi 2012, jer vec neki su uradjeni, Ferrari, Lotus i McM

« Last Edit: February 08, 2012, 15:03:55 by Haris KTM »

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Test vozac
  • Semanic Racing
« Reply #62 on: February 08, 2012, 16:32:10 »
ma ne muči me to...ja sam žuta kaciga i uzimam Hamiltona kao vozača :) nema veze koje prvi vozač.

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: efendija
  • Omiljeni tim: McLaren Mercedes
« Reply #63 on: March 01, 2012, 13:13:08 »
pozz decki, evo i mene vratio sam se :)) jos samo malo da vratim formu na stazi :)
pitanje: sta ce biti samnom u McLarenu, fakat sam se prijavio a i vidim da su timovi poceli da se redaju, dali je to vec pala odluka ili je samo primjer i stvar dogovora ???
kao sto vecina zna mene i moje misljenje o McM-u, volio bih da se vozim u njemu i ovu sezonu, molim odgovor :)

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #64 on: March 01, 2012, 13:26:58 »
Administracija se nece mijesati po tom pitanju, svak dogovora svoje timstvo sa drugi vozacem a onda predlazu za koji tim da voze, do sad sam stavio tako, mada smo ocekivali neke promjene, posto ima josh vozaca sa jednim mjesto u bolidu, tu je tema da se dogovaramo,

Nego Karo, Falcon i ti se dogovorite ko sa kim i sta vozi, niko nema prednost ni pred kim sto se tice tima, samo postoji dogovor i fer deal koji ce nadam se biti postignut, evo Adnan nema timskog koji je takodjer kvaliteta vozac te od vas trojice se dog ko bi npr sa njim!!!

• F1-Bosnia driver
  • Pocetnik
  • *
  • Omiljeni vozac: Felipe Massa
  • Omiljeni tim: Ferrari
« Reply #65 on: March 01, 2012, 13:56:44 »
Ako njih dvoje zele bit zajedno u Mclarenu ja cu onda odstupit i uzet neki dr tim.

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #66 on: March 01, 2012, 14:36:19 »
to je fkt fer, ja znam da niko ne voli McLaren od Begana i Falcona, pogledajte im samo facebook ime :-), ja ti predlazem da se Adnanom dogovoris, on je fkt brz vozac, pojacao je opremu, dolazi mu i DFGT i mislim da bi Mans mogao dobiti protivnika bar za prva dva kruga ;-)

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Test vozac
  • Semanic Racing
« Reply #67 on: March 01, 2012, 16:15:31 »
Fkt jest,Ado ti je odličan izbor,a i Virgin je jako lijep.Onda jesmo li se dogovorili Began i ja vozimo skupa sljedeću sezonu,Karo nadam se da se ne ljutis,mada nema potrebe,svi smo mi svoji  ;)...A Beganom će mi biti opet interesantnije jer smo skoro pa komšije pa možemo uvijek jedan kod drugog po novi set guma  ;D...Volim kad nas Hari ovako lijepo proziva,pravo je srce  :beerchug: :beerchug:

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
« Reply #68 on: March 01, 2012, 16:58:38 »
ma milina ljudi fakat vas moram castiti picem, kad gdo i gdje god  :icon_mrgreen: :thumbup: :thumbup:

sad cu se tek nabrijati a ti dzemo,  idi po gume, citav sleper dovuci, trebace mi :D :)

i sad naj vaznije, kad je srkanje kahve ljudi, uljenili ste mi se mnogo a to nevalja :(

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #69 on: March 01, 2012, 17:07:39 »
Begane ti nabavi guma za dzemu a ti dzemo prednji krila za begana, toga nikad dosta po njega!!!

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Nico Rosberg
  • Omiljeni tim: Mercedes GP
« Reply #70 on: March 01, 2012, 18:42:03 »
Neznam sta jos Fudo spava... nije aktivan na forumu nikako i neznam hocu li uopce imat timskog do pocetka sezone?

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
« Reply #71 on: March 01, 2012, 18:42:48 »
harine, znas sta cu ti ucinit, gore nego hozanu vaktile :D :D
usput gasi mi se rfactor sam :((((((((

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #72 on: March 01, 2012, 19:35:48 »
Mansell daj mu napisi sta, ja bi rada da se bori bar 3-4 tima za naslov ako si ti favorit za naslov vozaca, ima josh do pocetka te da vozis sa nekim ko ce dolazit i boriti se za bodove!!!

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #73 on: March 05, 2012, 15:50:01 »
Decki eto skoro je krenula sezona, zavrsena predsezonska testiranja, otvoren je topic za VN Australije, ali 4 vozaca su bez tima, daj napisite nesto, Adnan i Karo i vamo Edis i Enes to je moj prijedlog, da vas stavim u tablicu po kojoj ce kolega Sutko da napravi poredak na portalu...

Ono sto cu ovdje naglasiti je to da do kraja sedmice ce biti uplacen server i cije pare budu dosle taj ce i voziti...psw necu mijenjati sve do prebacivanja na dr server...takodjer vozaci koji nisu popunili prijavu za nasu ligu vise ne mogu voziti te bi zamolio sve koji imaju psw da ne ulaze na server, ako neko ipak dodje zamolio bi ostale vozace da zamole iste goste da izidju sa servera!!!

Ukoliko bude komplikacija u vezi prispjeca para zamolio bi iste clanove da uslikaju uplatnicu ili potvrdu o slanju, tako bi licno ja ili liga namirila za tog vozaca, dok njegove stignu da se uplati i osposobi server za prvu utrku F1 sezone 2012

Ostale clanove koji su tu, zamolio bi da vec danas ukoliko planiraju voziti, dostave svoju clanarinu te da se vec sutra moze uplatiti server, rado bi da na test utrci bude novi server u igri!!!

HVALA!!!

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Nico Rosberg
  • Omiljeni tim: Mercedes GP
« Reply #74 on: March 05, 2012, 19:59:15 »
Ja sam se dogovorio sa Karom da nas dvojica budemo timski posto od Fude ni traga ni glasa, samo ga jos moram pitati dal moze ustupiti mjesto Kari ili se selimo zajedno u neki drugi tim (HRT).

f1-bosnia.net Forum

« Reply #74 on: March 05, 2012, 19:59:15 »