Poll

Hostesa VN-Japana

Jessica Alba
0 (0%)
Selma Hayek
2 (66.7%)
Kim Kardashian
1 (33.3%)

Total Members Voted: 3

Author Topic: Velika nagrada Japana - Suzuka  (Read 545 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
Re: Velika nagrada Japana - Suzuka
« Reply #15 on: September 06, 2009, 14:48:13 »
Ma svakako, sutra race, ko ce voziti neka dode... koga nema vozi se bez njega.... Nema smisla odgadjati...

f1-bosnia.net Forum

« Reply #15 on: September 06, 2009, 14:48:13 »

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #16 on: September 07, 2009, 01:53:56 »
Bogami ja to kazem jer ni Fudo a ni Edin nisu puno je vozili, Asim jednu noc, tak da nismo imali ni race test, jedan cini mi se, kako god, meni pase, ja sam slozio setup jos u utorak, cak sam dijelio savjete al vidim svak u obavezama svojim il se radi o zasicenu, vidjecemo, onda sutra tj danas race, mozda samo da pomakeno vreme posto sad teravija ranije zavrsava, do vas je, pozd

• Administrator
  • Test vozac
  • *
« Reply #17 on: September 07, 2009, 10:18:21 »
i ja sam za to da se vozi danas, mada ja imam malo zdravstveni problema,  ali cu pokusati odvesti utrku,
a ako ne kako fudo kaze koga nema, vozi se bez njega.

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #18 on: September 07, 2009, 15:46:05 »
Ma da bezze ne odugovlacimo, zna se unaprijed 8 dana kad je race, tako da se svatko moze isplanirati. Ja ne dolazim na treninge samo zato sto mi je staza odvratna, nemma volja a ne sto nemam vremena ili mi se uopste nevozi rFactor. Vidimo se na Brazilu češće.

Utrka VN Japana starta u 07.09.2009 (večeras) u 23:00

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #19 on: September 07, 2009, 19:18:03 »
i ja sam za to da se vozi danas, mada ja imam malo zdravstveni problema,  ali cu pokusati odvesti utrku,
a ako ne kako fudo kaze koga nema, vozi se bez njega.

Ja tebi kad govorim da si dosao u godine kad ti je jedina potreba topla soba, deka i solja caja, ti ne vjerujes, eto vidis da sam u pravu.   ;D

sorry na offtopic, nisam se mogao oteti momentu  :bravo_ja:

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Administrator
  • Test vozac
  • *
« Reply #20 on: September 07, 2009, 21:23:23 »
nije bas do te mjere, al nije ni na daleko

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #21 on: September 07, 2009, 21:30:13 »
Bogami ja to kazem jer ni Fudo a ni Edin nisu puno je vozili, Asim jednu noc, tak da nismo imali ni race test, jedan cini mi se, kako god, meni pase, ja sam slozio setup jos u utorak, cak sam dijelio savjete al vidim svak u obavezama svojim il se radi o zasicenu, vidjecemo, onda sutra tj danas race, mozda samo da pomakeno vreme posto sad teravija ranije zavrsava, do vas je, pozd

Kad vec spomenu da smo odvezli samo jedan race, mislim da je to i problem kod nas, vozimo practice po sat vremena najmanje, a race jedan ili nijedan.

Prvu noc na novoj stazi bi trebali voziti malo duzi practice, da se postelaju setupi, upozna staza itd., a kasnije najvise 10-ak krugova i ici na race, jer mislim da se i sastajemo na serveru prvenstveno zbog utrka, meni licno je race uvijek puno vise pomagao da napredujem nego practice, jer nema boljeg nacina da procijenis sve svoje, a i protivnikove prednosti i slabosti.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #22 on: September 07, 2009, 22:51:23 »
Cestitam pobjedniku.

Bio sam zadovoljan razvojem utrke sve do negdje 10 kruga kad sam izletio, pukla mi je guma i totalno sam upropastio utrku, jedva se dovukao do boxa. Zao mi je sto se je to desilo jer sam imao efendiju pred sobom, a hari nas je stizao, tako da je tu moglo biti zanimljivo, ali eto sve je to dio utrke.

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #23 on: September 07, 2009, 22:59:18 »
Cestitam svima, zadovoljan sam trkom ;D

Djevoja VN japana je Selmica Hayek.. po ukusu Efendije

• VIP VOZAČ
  • Test vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Began McM
« Reply #24 on: September 07, 2009, 23:12:02 »
cestitam pobjedniku na zasluzenoj pobjedi jer me je pretekao u zadnjem krugu ali mi nije bilo do akcije a pravo da kazem nisam ni mogao jer je hari stvarno bio brzi pa mu nisam htio ni smetati jer su mi se gume puno istrosile pa nisam htio praviti belaja.
sve u svemu zadovoljan sam utrkom jer je nisam vozio ni pola kao one prije a razlog je kao sto znate ramazan i vise posla u dzematu tako da nisam imao vremena nizasto. jedva doletim da vidim sta ima na forumu i zacas pregledam i vec moram ici. bit ce bolje ako Bog da poslije ramazana jer cu tad imati vise vremena.

P.S. dobar izbor djevojke, ne mora znaciti da je samo po mom ukusu ali ipak dobar.

"Nije znanje znanje znati vec je znanje, znanje drugom dati"
"Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze"

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #25 on: September 08, 2009, 02:42:13 »
dobar race, jer je bio do zadnjeg kruga neodlucan jer sam vidio po kval da nisam imao ni 1,5 sec prednosti po krugu a bio sam prazan, kako sam gomilao prednost i ulaskom u prvi box ostao sam 13 sec sto je previse za moje proracune te sam nastavio voziti i ulaskom preostalih vozaca u box imao sam prednost nad drugim 10 sec te sam je nagomilao na 18 sec pri ulasku drugi put u box, medjutim kako sam opet ostao zbog goriva 13 sec tako sam izisao iza asima i sutke oko 5 sec, kad sam smanjio kroz par krugova na sekund razlike vidio sam da je sutko gadno sletio te sam imao cistu stazu do efendije, te sam ga ubrzo sustigao i pratio 3 kruga jer nisam znao kooliko ko prolazi kroz pojedine zavoje jer nismo vjezbalo vrlo malo, kako i sam efendija kaze da imao problema sa gumama te je u zadnjem krugu pogrijesio a ja bio dovoljno blizu da to iskoristim te sam lako dosao do pobjede al sam se fakat i potrudio, moracu dati otkaz nekome u boxu, da je sve bilo kako treba imo bi i koju sekundu viska...ccc

• Administrator
  • Test vozac
  • *
« Reply #26 on: September 08, 2009, 11:01:30 »
cestitam pobjedniku, a ja cu morati sebi kupiti digitron kako bi bolje racunao potrosnju goriva, jer mi je prilikom ulaska u box nestalo goriva, ali sreca u boxu ima malo nizbrdice pa sam se nekako dovukao do mehanicara, al Bog zna koliko sam tu izgubio vremena.
i na kraju da kazem da sam vec odavno digao ruke od ove sezone i okrenuo se iducoj sezoni.
tako da, tesko vam se u iducoj sezoni :bravo_ja:

f1-bosnia.net Forum

« Reply #26 on: September 08, 2009, 11:01:30 »