Author Topic: Hotlaps  (Read 175 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
Hotlaps
« on: August 31, 2009, 12:34:04 »
Odavno imam namjeru da otvorim ovaj topic, dosta sam zakasnio, ali...

Pisite ovdje svoje najbrze krugove, malo da se hvalite  :facepalm:, malo da mozemo da se podsjetimo kad zavrsi sezona kako je to sve islo na treninzima i kako su se slagala vremena, a od sad cu nastojati da zapisem i fastest lap at the race, tako da stoji kod rezultata utrke.

Moje najbolje vrijeme na stazi koju zelim sto prije zaboraviti - Singapuru - 1.29.8xx

P.S.
Ako zelite mozete okaciti i setup kojim ste napravili super brzi krug.  :icon_mrgreen:

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

f1-bosnia.net Forum

Hotlaps
« on: August 31, 2009, 12:34:04 »

• Administrator
  • Test vozac
  • *
Re: Hotlaps
« Reply #1 on: August 31, 2009, 13:40:41 »
slazem se da bi trebali to uraditi, a  mozda za narednu sezonu da razmislimo kao cini mi se u seriji  formula masters, da dodjelimo po 1 bod za najbrzi krug.

i na kraju da kazem da bi me u  vecini slucajeva  do sada bilo sramota  napisati najbolje vrijeme  :-[
« Last Edit: August 31, 2009, 16:44:31 by epehlic »

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
« Reply #2 on: August 31, 2009, 15:57:17 »
Dobra ideja, samo bi svi trebali okaciti svoj HOT LAP  pa da se to i pogleda, nema veze jeli vrijeme dobro ili lose, mozemo jedni drugima sugerisati sta je dobro ili lose...
Evo mene za pocetak..

http://rapidshare.com/files/273878729/Marina_Bay_HOT_LAP.Vcr.html

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #3 on: September 01, 2009, 14:48:06 »
Nakon ranije odvezenih 1251 + 9 sinoc sto je jednako 1260 krugova moj hotlap na suzuki je 1.31.8xx  :o

Nadam se da cu oko 1482 kruga uspjeti sici ispod 1.30.xxx  :icon_mrgreen:

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #4 on: September 01, 2009, 16:39:13 »
to sad za hotlap i bodove je bezze to onda nije vishe F1, ovaj jedino da smo vodili ko je imao naj krug utrke, mislim da sam ja sve ijednu do sad imao izuzev melburna, malezije i monte carla, al kako nemamo ni snimke ni stanje za ovu sezonu nebi bilo lose da o tome vodimo racuna kaasnije, a fudo taj video moras exportovati i onda ga stavis na youtube, pa onda linkas ovdje, bezze je tako da skidamo fajl pa stavljamo u rfactor, ima tamo video od sutke, super stvar...

P.S kad mi je vec nampalo, trebalo bi biti jedna tabela sa stazama, koji je poredak kval, ko je kako zavrsio, ko je imao naj krug, sa strane onda ko ima koliko pobjeda, tj bodovi vozaca ili ekipno, treba vidjeti neku formu koja bi bila onako simpa, da vidis bas sve za sezonu...

f1-bosnia.net Forum

« Reply #4 on: September 01, 2009, 16:39:13 »