Author Topic: KOJI MOD VOZITI  (Read 1152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
KOJI MOD VOZITI
« on: December 06, 2011, 22:40:06 »
Decki sta kazete da se ovdje dogovorimo sta da vozimo do prvih testiranja....

1. prva opcija je da vozimo neku mini sezonu sa neki f1 starim modom
2. opcija je da se zezamo sa nekim auto modom do izlaska F1 RFT 2011 pa da napravimo predsezonska testiranja sa stazam koje nisu u F1 kalendaru

Sto se tice prve opcije ja sam stavio AE86 mod cisto da se izivo malo na volanim, mogu nabaciti i neki drugi, treci sve sto pozelite, ali samo da se dogovorimo za koju smo se opciju odlucili!!!

A sto se tice druge opcije, tu imam u vidu stare neke formule, F1SR pravi premocne modove, pa sam tako mislio ili 1991 LE i 92 LE mod posto ima i svoje staze, pa bi odabrali neke, posto sve ne mozemo voziti!!!

Et ajd da vidim koliko ste aktivni i koliko ce vas napisati svoje misljenje i zelje pa da krenemo vec od ove nedjelje sa test utrkom a sve ostale da budu official utrke mini sezone!!!

Ocekujem i goste sa ostalim servera, nas rado vidjeni gost Majic je rekao doci, te i Cule, mozda i neki sa Croteama te Cockpita isto, vidjecemo, pozovite i vi koga, 24 slota do marta je nase pa rado cemo ih popuniti!!!
« Last Edit: December 13, 2011, 01:29:14 by Haris KTM »

f1-bosnia.net Forum

KOJI MOD VOZITI
« on: December 06, 2011, 22:40:06 »

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Test vozac
  • Semanic Racing
  • Omiljeni vozac: Lewis Hamilton
  • Omiljeni tim: McLaren
Re: KOJI MOD VOZITI
« Reply #1 on: December 07, 2011, 00:33:20 »
Za mene je ova sezona bila iscrpljujuca,Formulu bi otkazao,svidja mi se onaj mod sto si stavio na server,mada sam samo gledao video na youtube...al cini se jako dobar.Ja sam znaci za auta nekakva,da se malo svi odmorimo od one brzine  :D.Sad kako ko opet.
Mada bi se mogle i one iz 90-ih jer imaju premocne zvukove fkt,al kako god se odluci vecina ja sam za i ja vozim vajk uz vas  :thumbup:

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #2 on: December 07, 2011, 03:10:43 »
et ostavicu ovaj mod sto je na serveru, auto je premocan, zvuk fantastican, mislim da ce se svako naci u njemu, a staza je kratka i laka za naucit te sam je stavio da vas zaintrigiram, uglavnom ako budemo vozili auta imacemo gostiju te bitno je da se zabavljamo...bezze mi je da kad izidje rft da ga odmah stavim na server te dosadice nam do marta...

Po meni bi ove F1 stare bile odlicne, prosle godine sam visio na croteam serveru kad je bio ovaj mod, a uvijek mozemo u feb nalodati rft 2011 i odradit 4-5 test staza prije sezone...a do tada da se zabavimo auto modom i par staza koje izaberem...ajde javite se...nemojte da ja ovakve stvari odlucujem, meni voznje ne fali te vozim u dvije lige auto modove...

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: COLIN McRAE
« Reply #3 on: December 07, 2011, 09:07:35 »
Dobar je mod al r8 il sta drugo bi bilo dobro bar za mene...probo sam ovaj nije mi nesto :facepalm: al vecina odlucuje....
ipak neko je trud ulozio da se to stavi pa ako ostane dat cu sve od sebe da krug sastavim :rasp:
pozz
.

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Test vozac
  • Semanic Racing
  • Omiljeni vozac: Lewis Hamilton
  • Omiljeni tim: McLaren
« Reply #4 on: December 07, 2011, 10:37:23 »
Ja sam za auta,bilo kakva,to sam odlucio.Opet je tamo F1,a treba se malo zazeliti toga sto kazes..A kad ce situacija svima biti nepoznata sto se tice voznje  auta,nece biti problem oni dodiri prilikom startanja,prelazenja,kod kocenja itd itd.opet kolko tolko auta vise placaju greske nego F1 sto se tice tih stvari.Barem ja tako mislim. :gpler: aj bok.AUTA BILO KAKVA,A POSTO TI SVUGDJE VOZIS HARI I POZNATI SU TI MODOVI NADJI NESTO DOBRO.

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #5 on: December 07, 2011, 13:06:35 »
Oki, sjetio sam se ludog r8 moda, ali nije za blisku voznju, tj borbu, takodjer nije za male staze jer je prebrz i tezak za kocenje, imam GT3 auta, tu fkt ima razni auta, medjutim nisu iste snage i fizike, svi su oni tu unutar pola sekunde, ali nekom autu odg trakcija nekom kocenje, nekom brzi zavoji i slicno...mislim da je to dobar mod, ajd uplodam i taj do kraja dana pa da probamo!!!

Meni je AE86 odlican, ako se vise potrudite auto je preludo, u Upgrades kupite zvuk dodatni koji je napravljen i slozicete se samnom da je toliko realistican i da vas natjerava da vise vozite!!!

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
« Reply #6 on: December 07, 2011, 14:33:29 »
ok stavi to pa da se proba pozz :beerchug:
.

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • Kimi Raikkonen fan!
  • Omiljeni vozac: Kimi Raikkonen
  • Omiljeni tim: Ferrari
« Reply #7 on: December 07, 2011, 22:21:59 »
Moji predlozi ako smem

1.Gallardo Chalenge
2.ILMS (International le mans series )
3.Skoda mod (http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Skoda%20Fabia)
Reporter:Kimi How does it feels to drive at 300 km/h?
Kimi:It feels normal...

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #8 on: December 08, 2011, 12:45:04 »
ma naravno da smijes, i ti si pozvan na server, a uplodao sam gt3 mod i okacio linkove na portal te cu sad da ga nalodam i mozete probati!!!

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #9 on: December 08, 2011, 16:13:39 »
Server je online GT3 mod je na njemu, staza Paul Richard, odabrati i kupiti auta iz klase SPA_24H_2011 jer sam samo tu klasu i dozvolio!!!

Mod i stazu mozete preuzeti sa F1 Bosnia portala!!!
« Last Edit: December 08, 2011, 18:12:07 by Haris KTM »

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
« Reply #10 on: December 08, 2011, 16:48:52 »
livado do odma nisi reko :rasp:
.

• F1-Bosnia driver
  • Pocetnik
  • *
  • Omiljeni vozac: massa
« Reply #11 on: December 08, 2011, 17:42:07 »
The requested URL /lgte.ffsca.org/download/Circuits/GT1_2011/LGTE_Paul_Ricard_HTTT.rar was not found on this server.

Addition
ally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
javlja mi ovu gresku kad treba da skinem stazu     POMAGAJ

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #12 on: December 08, 2011, 18:11:39 »
jesam stavio taj link pod navodnicima da to copy paste u adresnu traku posto nece kad kliknete na naziv staze...

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #13 on: December 08, 2011, 18:14:01 »
The requested URL /lgte.ffsca.org/download/Circuits/GT1_2011/LGTE_Paul_Ricard_HTTT.rar was not found on this server.

Addition
ally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
javlja mi ovu gresku kad treba da skinem stazu     POMAGAJ

jesam stavio taj link pod navodnicima da to copy paste u adresnu traku posto nece kad kliknete na naziv staze...

• F1-Bosnia driver
  • Pocetnik
  • *
  • Omiljeni vozac: massa
« Reply #14 on: December 08, 2011, 19:19:50 »
fala imenjace

f1-bosnia.net Forum

« Reply #14 on: December 08, 2011, 19:19:50 »