Trenirao sam stazu i ocekivao sam dobar plasman, zao mi je sto se nismo okupili u vecem broju, te je i Ceki falio ali eto sezona je gotova i idemo dalje...
Nisam uspio napraviti dobro vrijeme u kvalama, imao sam 1.10.7xx na treningu i znao sam da mogu biti bolji, medjutim bila je guzva na stazi te sam zadovoljan i 3 startnim mjestom, krece race i imam dobar start, medjutim ranije kocim te skoro ja i Mansell uporedo ulazimo u prvi zavoj, ali iza je gungula i neko me gura, malo mi bjezi zadnji kraj i uspjevam uci u drugi zavoj iza mansela, ali onda prava navala, prvo zozi ide na mene, a onda i vozac Maggy, da stvar bude gora u punom gasu je dodirnuo moj bolid te je njegov spin bio neizbjezan, ja nastavljam dalje te skoro gubim josh jednu poziciju od timskog medjutim bio je sa unutrasnje te morao ranije kociti!!!
Do drugog sektora pustam gas i glasam za restart utrke medjutim to se nije desilo i vidim da Maggy napusta server, fkt sam bio razocaran tim cinom, te nastavljam dalje i idem siroko na uzbrdici, te me tu sustize voza Dzeki i gubim poziciju od njega, naredna 3-4 kruga sam vidljivo brzi ali ga ne prolazim, zozi pravi gresku i mi ga prolazimo te onda napadam dzekija za drugo mjesto, morao sam biti brzi jer sam imao strategiju 2 boxa, uspijevam ga proci na istom mjestu gdje sam i izgubio poziciju, kasnije je bilo odustajanja od zozija pa od magija te sam bio siguran na drugom mjestu, vozim svoju voznju i ne zalim guma ni kersa i na crti mi krepaje motor kad sam cerao best lap, ipak Mans je imao het trik, cestitke pobjedniku i svim osvajacima bodova!!!
Vidio sam da je neko bio opet bezobziran da ne kazem bezobrazan, jer je na ciljnoj ravnici ostao neciji tocak na stazi!!!