Author Topic: VN Abu Dabija - Yas Marina 13.11.2011  (Read 952 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
Re: VN Abu Dabija - Yas Marina 13.11.2011
« Reply #30 on: November 14, 2011, 15:08:22 »
Pa kad je tako sto onda ides na noz da mi utrku unistis, ti si taj koji se sad zaletio u prvi zavoj, svi smo na jednoj strani i ulazimo u zavoj a ti sa unutrasnje strane i sreca da si samo mene pogodio, i kazes da treba od mene bjezati, ti kad si brzi od mene onda uteces i ja te ne mogu stici, a kad sam ja brzi ti se pobrines da me ostetis tako da mi poremetis i voznju i strategiju te se onda borimo na ovaj nacin, da je bilo sve kako treba, ti me nebi ni vidio nikako!!!

f1-bosnia.net Forum

« Reply #30 on: November 14, 2011, 15:08:22 »

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Nico Rosberg
  • Omiljeni tim: Mercedes GP
« Reply #31 on: November 14, 2011, 15:40:16 »
Kvale su prosle solidno jer sam znao da nemam Cekijevo vrijeme, iako sam vozio sporije 4 desetinke od svog najbrzeg vremena.
Start je prosao uredno, ali me nakon 3,4 kruga iznenadilo sto Ceki nije brzi jer sam ga bez problema pratio. Drzao sam razmak 1-2 sec zbog toga da ne unistavam prednje gume. Mislio sam da je on na mediumu ali nakon sto je usao u boks nakon 11. kruga onda mi je postalo jasno da je i on na softu. Ulazim u boks jedan krug kasnije, izlazim iz boksa, a ispred mene ista meta, isto odstojanje.  :icon_mrgreen: U tom trenutku sam znao da imam svjezije gume i setup koji je blazi prema gumama (manji top speed nazalost). Trebao sam na mediumu izdrzat 16 krugova. Kod prolaska Becira za krug, Ceki je izgubio nesto vremena tako da sam ga stigao te je cak doslo do kontakta ali sve u granicama fair playa.  :thumbup: Spremao sam pravi napad za zadnja 3-4 kruga jer sam ocekivao da ce mu gume popustiti. Na moju srecu on 2. puta odlazi u boks oko 23. kruga, sto mi je otvorilo vrata prema pobjedi. Trebalo je samo koncentrirano odvoziti zadnjih 5 krugova na gumama koje su bile pri kraju zivota.
Cestitam Cekiju na odlicnoj i fer voznji i ostatku ekipe koji su se odazvali na utrku.

Ovim putem pozivam clanove ove lige da se odazovu u sto vecem broju na zadnju trku da to zavrsimo kako je i red!   :gpler:

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #32 on: November 14, 2011, 15:53:22 »
Uzivao sam citajuci postove sa utrke, ko da sam bio u toj borbi, samo si me Mans zeznuo jer si reko da mozes na softu odvozit cijeli race, a ja sam test race odvezao 12 soft i ostatak medium, da sam tako i na official uradio imao bi 3 mjesto, ovako sam zaribao strategiju!!!

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
« Reply #33 on: November 14, 2011, 16:55:24 »
Jbg Haris vis da ni ja nisam na softu uspio nego soft/medium jedva i to zahvaljujuci zatvorenijem setupu.

I da... skoro sam zaboravio

Duct 4, rad 4, pressure 95%, 200L (6L ostalo)

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #34 on: November 14, 2011, 18:47:27 »
Imao sam i ja malo sigurniji setup, 212 L ostalo 8 L, konacno da i ja trosim isto, rad4 bd4, steta al ako nista raduje me Brazil, mislim da ce tamo ici 2 boxa sigurno, ko hoce Soft naravno...tako sam i mogao u Dhabiju, stim da nisam trebao docekat da mi pukne guma, nesto kad sracunam, koliko sam izgubio dok sam se dovukao do boxa, mogao sam biti ispred zozija iako je on isao 1 box!!!
« Last Edit: November 14, 2011, 18:49:35 by Haris KTM »

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: senna
  • Omiljeni tim: minardi f1
« Reply #35 on: November 14, 2011, 19:54:11 »

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
« Reply #36 on: November 26, 2011, 13:37:21 »
Zahvalio bi sucima zbog jednakog tretiranja svih vozaca ovdje!  ::)
Mene se kaznilo u Singapuru zbog gazenja crte prilikom izlaska iz boksa, a Cekija u Abu Dhabiju niste kaznili nista a presao je liniju kod 2. izlaska iz boksa!
Hvala!

• Profesionalni vozac
  • Omiljeni vozac: Troy Bayliss
« Reply #37 on: November 26, 2011, 14:32:35 »
Mogu me kazniti, nist ne znaci, a tebi je znacilo ;) doslo je do promjena u plasmanu ;)
a ovdje ne

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #38 on: November 26, 2011, 15:18:49 »
Upravo to, ti si u singapuru dva puta nagazio, da si jednom nagazio a pritom da nije poremecen poredak, kazna nebi bila ni objavljena, vidjeli ste da smo u pocetku objavljivali sve kazne pa i za one koji su odustali, ali svi smo umorni od ove sezone i ajd da je zavrsimo pa cemo novu sa puno vise snage, organizacije i podjele poslova, sve 5 i idemo dalje!!!

f1-bosnia.net Forum

« Reply #38 on: November 26, 2011, 15:18:49 »