Author Topic: VN Indije - Buddh International Circuit 30.10.2011  (Read 1249 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

f1-bosnia.net Forum

Re: VN Indije - Buddh International Circuit 30.10.2011
« Reply #60 on: October 31, 2011, 13:43:53 »

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: senna
  • Omiljeni tim: minardi f1
« Reply #61 on: October 31, 2011, 14:50:31 »
Evo da napisem i ja par rijeci!
kvale sam super zadovoljan jer sam ostavio setup za trku samo sam smanjio gorivi sa 205 L na 14 q1 4-ti a q2 5-ti za mene ok.
start i probijem se od pete pozisije na trecu,i vidim iza sebe Dzekija ,odmah sam znao da nema opustanja! sto je i on osjetio borili smo se par zavoja opasno hehe,
dok Dzeki nije  nakon prve ravnice kasnije stao na kocnicu, ali meni je uvjek gust s njim se boriti za poziciju isto kao i s maggiyem!mi tu puno ne kalkuliramo u smislu takni- dodirni! i ja to volim, osim naravno ako netko nekog jace ne osteti, a to se rijetko desi..i tako nakon prolaza dzeki mene ja njega odem ja malo ispred i eto Hari se stvori iza mene...PROBLEM NA VIDIKU!  :facepalm:  u retrovizorima  :D
znam da smo i zdnju trku imali "FIGHT" pravi ,a sta cu ja !ovaj put sam bio sporiji u zavoima od njega ali sam prasio na ravnom imali smo super borbu ja sam uzivao. nismo se dali ni ja ni on!
uz par kontakata sto po meni su neizbjezni kad se vozi jedan uz drugog, bilo je stvarno uzbudljivo .gledajuci replay vidio sam da on ima vise strpljenja od mene, mada smo jedan drugoga naguravali pomalo!
za mene ja to ok i ja to volim prsa u prsa , naravno ne idem ja bez glave bas da nekome naskodim.zavrsio sam trku na trecem mjestu, super zadovoljan s obzirom da ispred mene su samo dvije "kamikaze "od koih je jedan cak i ostala bez kocnica, a nije bio dodirljiv !svaka cast Ceki i Mansell :thumbup:

Nadam se da cu biti tu i iduce sezone sa modom koi ce biti realniji i bolji !vidim da se prica o tome dosta, ja samo jos jednom ponavljam nisam u dvije sezone izostao ni jednu trku i nadam se da se to cijeni !sad mod ovakav mod onakav tu smo da se druzimo i treniramo.
A ja za sljedecu sezonu ako Ceki ode!(kako meni kaze)-nesto smo pricali ja i Dzeki za tim !ako ne, volio bi biti u FERRARI sa HARISOM barem bi crvrni bili uvjek na stazi :gpler:
SELAM
POZDRAV

« Last Edit: October 31, 2011, 15:00:35 by zozi »

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #62 on: October 31, 2011, 23:06:30 »
Hahahah, a Zozi kralju, sad te volim josh vise, bash si me bio naljutio onu noc, ali nista strasno, ja volim bliske borbe ali onu noc sam vidio da fali test race, nisam znao tudje zone kocenja, iza tebe sam vozio 2-3 kruga dok nisam vidio gdje si sporiji, zao mi je sto sam odustao te ni na Adema nisam ljut, sranja se desavaju i kad najvise pazis, istina da si se zesce branio i naguravao me na pasicu iako sam ti ostavljao vise prostora i chak popustao gas ali sta je tu je, moram krenuti prvo od sebe, da nisam lose startao, vjerovatno bi na ravnici bio treci a do kraja mozda i drugi nakon Mansovog otkazivanja kocnica, idemo dalje...Abu Dhabi nas ceka i obecava nova zadovoljstva i razocarenja kako kome :-)

f1-bosnia.net Forum

« Reply #62 on: October 31, 2011, 23:06:30 »