Evo da napisem i ja par rijeci!
kvale sam super zadovoljan jer sam ostavio setup za trku samo sam smanjio gorivi sa 205 L na 14 q1 4-ti a q2 5-ti za mene ok.
start i probijem se od pete pozisije na trecu,i vidim iza sebe Dzekija ,odmah sam znao da nema opustanja! sto je i on osjetio borili smo se par zavoja opasno hehe,
dok Dzeki nije nakon prve ravnice kasnije stao na kocnicu, ali meni je uvjek gust s njim se boriti za poziciju isto kao i s maggiyem!mi tu puno ne kalkuliramo u smislu takni- dodirni! i ja to volim, osim naravno ako netko nekog jace ne osteti, a to se rijetko desi..i tako nakon prolaza dzeki mene ja njega odem ja malo ispred i eto Hari se stvori iza mene...PROBLEM NA VIDIKU!

u retrovizorima

znam da smo i zdnju trku imali "FIGHT" pravi ,a sta cu ja !ovaj put sam bio sporiji u zavoima od njega ali sam prasio na ravnom imali smo super borbu ja sam uzivao. nismo se dali ni ja ni on!
uz par kontakata sto po meni su neizbjezni kad se vozi jedan uz drugog, bilo je stvarno uzbudljivo .gledajuci replay vidio sam da on ima vise strpljenja od mene, mada smo jedan drugoga naguravali pomalo!
za mene ja to ok i ja to volim prsa u prsa , naravno ne idem ja bez glave bas da nekome naskodim.zavrsio sam trku na trecem mjestu, super zadovoljan s obzirom da ispred mene su samo dvije "kamikaze "od koih je jedan cak i ostala bez kocnica, a nije bio dodirljiv !svaka cast Ceki i Mansell

Nadam se da cu biti tu i iduce sezone sa modom koi ce biti realniji i bolji !vidim da se prica o tome dosta, ja samo jos jednom ponavljam nisam u dvije sezone izostao ni jednu trku i nadam se da se to cijeni !sad mod ovakav mod onakav tu smo da se druzimo i treniramo.
A ja za sljedecu sezonu ako Ceki ode!(kako meni kaze)-nesto smo pricali ja i Dzeki za tim !ako ne, volio bi biti u FERRARI sa HARISOM barem bi crvrni bili uvjek na stazi

SELAM
POZDRAV