sorry nisam mogao prije, mjenjam krov na kuci pa sam u ludilu ovih dana, tako da sam jedva i toliko umoran odvozio trku ipak do kraja. kvale ok start trke ok prvi krug izbijem sa trecg na drugo mjesto i u drugom krugupod pritiskom meggiya izletim u prvom zavoju i tu je bio kraj prici o boljem plasmanu, jer znam da imam posla s vozacima koji se nedaju,ali ipak mi je bio gust, zasto!?zato jer nas je bilo.
na kraju mogu reci samo ovo:
postao smo osvoili ja i ceki konstruktore ja sam isao i na vicesampiona ali kako stvari stoje mislim da necu to postici mada mi nije krivo .e sad zasto !!
zato jer imam srece s kime sam sve bio u ekipi ,znaci ceki s koim evo osvajam drugo po redu prvenstvo konstruktora, a drugo po meni bez obzira ne cekija i mansella koi su zvijeri same za sebe ,
za mene je MAGGY covjek koi je najvise napredovao kroz ovu sezonu kad uzmemo u obzir kako je to radio prosle.MAGGY svaka cast skidam kapu i cestitam ti na tome

. mislim da se i vi ostali s ovim slazete.
a sta to znaci ,znaci kad covjek ima volje onda nista nije tesko,volio bi da sei vise vozaca ugleda u njega.
HVALA
pozz