pa ajde mudraci jedni nadjite vi takvu stazu, ja sam sinoc 10 skinuo i probao i ni jedna nema ovakve pasice i koji policajac za anti cut, ko je bezobrazan on ce to raditi na bilo kojoj...
Ova staza je najbolja koja trenutno ima za skinuti, posjeduje realni layout tj prave je duzine, te zavoji su stvarni, dok u sviju ostalih verzija, prvo izlaz iz boxa nije okay, S zavoj je sirok i ne treba korekcije lijevo-desno, jedino sto po meni nije ok je ovaj drugi S zavoj na most sto se dolazi ali i tu ako se ide debelo preko pasica lako zavrsis na ogradi ili imas spin, ako vec komentarisete i sumnjate u izbor potkrijepite to dokazima i linkovima!!!
Jedino sto mi je pomogao je Ceki ali i njegova verzija je ko i ostale i sve sto sam nabrojao, eto nadjite mi stazu koja ce potuci ovu sto je na serveru ja je rado stavim...
Zozi moras provjeriti ono sto napises, staza ima bug sa startom, ne gase se crvena svjetla, znaci kad ispune se 4-5 crveni i treba da se gase sva svjetla ili pale zelena ovdje se pali dodatno jedno crveno svjetlo i semafor ostane upaljen, to je po meni big bug i staza mora vani, tad nismo znali a sad imamo josh 1 sedmicu te se moze svak pripremiti i na novu, pozz!!!
Stvarno ne znam kako neko moze sumnjati u ono sto napisem , pa zar bi dzabe gubio dodatni pola dana ili dan da nisam u pravu, ma mislim stvarno!!!