Author Topic: Žalbe - Sezona 2011  (Read 1837 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
Re: Žalbe - Sezona 2011
« Reply #30 on: October 17, 2011, 06:41:54 »
Molim da neko okači replay zbog pregleda situacija vezanih za žalbe... :P

f1-bosnia.net Forum

« Reply #30 on: October 17, 2011, 06:41:54 »

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #31 on: October 17, 2011, 11:26:51 »
Situacija br:1
Izlaz i boxa, ruku na srce ali ja sam gledao gdje je zozi u boxu, nesto sam kasnije kocio ali kad sam ga uocio ispred sebe prepao sam se, te su mi tockovi blokirali pa je tad bilo kasno, cak sam bjezao unutra ali dodir je bio neizbjezan... slika udara i ostecenja posto nemam iz bolida!!!

Situacija br:2
Od 20 kruga smo bili jedan uz drugog ali zadnja 2 kruga je bilo ne fer dodira, ja sam imao samo jedan kontakt sa njim ito na ravnom dijelu te sam popustio gas dok je kolega zozi na kocenju mi se par puta podvaljivao pod bolid i pri zadnjem udaru sam morao popustati gas i kontrirati da se ne izvrtim, u tom slucaju on nije popustao gas nego je imao bolju trakciju i tako mi nije prepustio nazad poziciju pa sam morao se izboriti za putanju u sljedeci zavoj i sam vratiti poziciju 3...mogu se vezati i na to pravilo 4.1 pod 5 i 6

EVO REPLAY SA SERVERA
http://www.mediafire.com/?5bes5aa8hiw4xi2
« Last Edit: October 17, 2011, 11:40:51 by Haris KTM »

• F1-Bosnia driver
  • Pocetnik
  • *
  • Omiljeni vozac: Schumacher
  • Omiljeni tim: Ferrari
« Reply #32 on: October 17, 2011, 21:48:08 »
evo da ija stavim koju sliku;)nisam nazalost uslikao ostecenja jer za to bas i nisam imao vremena;)imao sam ostecenja,pa sam u boksu ostao duze od 4 sec koliko je u normalnim okolnostima predvideno;;)aj posto sam druga svoga prijavio ,da stavim bar koju sliku;) :gpler:

• F1-Bosnia driver
  • Pocetnik
  • *
  • Omiljeni vozac: Schumacher
« Reply #33 on: October 17, 2011, 21:54:28 »
ev jos jedna;)

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #34 on: October 18, 2011, 21:11:25 »
Topic ociscen od nepotrebnih postova, razlog za brisanje je jasan.

Lock do iduce utrke.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• F1-Bosnia driver
  • Pocetnik
  • *
  • Omiljeni vozac: massa
« Reply #35 on: October 31, 2011, 00:27:07 »
Prijavljujem vozaca @AdemH                                                                                                                                                                                                             krug br. 1                             
  sektor 1   

« Last Edit: October 31, 2011, 00:38:56 by hare »

• F1-Bosnia driver
  • Pocetnik
  • *
  • Omiljeni vozac: massa

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: senna
  • Omiljeni tim: minardi f1
« Reply #38 on: November 13, 2011, 22:16:38 »
prijavljujem vozaca Haris_KTM
mislim na pocetku drugog kruga jednostavno se previse zaletio u mene na kocenju odostraga!

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Kimi Raikkonen
  • Omiljeni tim: Lotus Renault
« Reply #39 on: November 13, 2011, 22:25:04 »
Nisam znao gdje da napise,pa evo ovdje da napisem.... Na portalu mi fale 2 boda, mislim da je tu greska za utrku VN Japana,kada je ispred mene zavrsio efendija ( 5 mjesto ) a ja na 6. mjestu,ali je on tu diskvalificiran jer je vozio na 3 tocka,tako da sam ja 5... Mislim da su tu ta 2 boda... Neka moderatori prebace ako ovo ide negdje drugo..

Uploaded with ImageShack.us

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: senna
  • Omiljeni tim: minardi f1
« Reply #40 on: November 13, 2011, 22:38:57 »
prijavljujem vozaca Haris_KTM
mislim na pocetku drugog kruga jednostavno se previse zaletio u mene na kocenju odostraga!

evo slike!

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #41 on: November 13, 2011, 22:48:09 »
Prijavljujem vozaca Zozi
Situacija br:1 prva krivina: kasno kocenje te neregularno pretjecanje te ne vracanje pozicije najaksnije do 3 krivine!!!

Situacija br:2 treci sektor, predzadnja krivina, najprije me zatvorio sa lijeve strane a potom me opet zatvorio sa desno cine ci to dosta rano, izvrtio sam se te mi je napravio damage od 9 sec!!!

Da nije rijec o nacinu prolaska predzadnjeg zavoja govori slika ispod u kojoj vec naredni i sve ostale krugove voza Zozi dosta kasnije mota i ides sire u zavoja, ja sam se druze Bogami pitao jesi krenuo u box!!!

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #42 on: November 14, 2011, 19:50:31 »
Sto pisete toliko kad znate da ce ionako biti obrisano, topic je samo za zalbe.

Lock do iduce utrke!
« Last Edit: November 14, 2011, 19:53:26 by Sutko AT&T »

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

f1-bosnia.net Forum

« Reply #42 on: November 14, 2011, 19:50:31 »