da pocnem sa kvalifikacijama, kako je sve krenulo tesko tako i moje kval, imo sam dobro vrijeme, al najednom i u bezze krivini mi je bolid presao trun preko pasice i zaplesao te sam ga na srecu uspio iscupati bez ogrebotine, na srecu samo sam kasnio sekundu a Fudom, mada bi imo strasno vrijeme, krenula je utrka, mogao sam uzeti i efendiju i fudu al kako se cuvam prve krivine nisam se guzvao, bilo je dodira izmedju prvog reda, stigao sam ih na prvom ravniku i iskoristio njihovu borbu na stazi te ih obojci presao. Nakon toga sam ostvario dobru prednost medjutim taman kad sam kontao da mogu se opustiti, trznuo mi je comp dva puta i mogao sam sletiti u tom trenutku, u svemu tome mi se poceo priblizavati fudo te se ubrzo nasao veoma blizu mene a onda je buka bila da se ubijem, koncentracija mi je padala i kako sam vec istrosio gume od tolikih slajdanja preletio sam jednu krivinu. Imao sam fudu na 1 sekunda zaostatka sve do odlaska u box kad je osao krug ranije, nakon cega sam ja usaoo i izisao na prednost oko skoro 3 sec, kasnije mi se jos nesto zakovalo te mi se odjavio volan, tj motori i onda voznja nije bila ista, al eto na moju srecu fudo se rano predao i ja sam tako fauliran samo gomilao prednost i zavrsio kao pobjednik, cestitam svima, veoma teska utrka, puno koncentracije i veoma dosta krivina u kojima mozes dobiti puno ili izgubiti sve...idemo dalje ceka nas Italy