Author Topic: Timovi i Vozaci u sezoni 2011  (Read 3080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
Timovi i Vozaci u sezoni 2011
« on: February 05, 2011, 00:33:00 »
Timovi koji su za sad potvrdjeni i kod kojih nema duplih prijava za tim. Svu raspravu o tome ko s kim i kako, prebacite ovdje ispod.

Ferrari - Haris Abdagić - Haris KTM
                                                                                                    - Adnan Abdagić - Adnan_SF
  McLaren - Asim Dizdarević - Efendija
                                                                                                       - Mirsad Beganović - Began McM
Williams - Fuad Hairlahović - Fudo_AT&T
                                                                                                      - Suad Kauković - Sutko_AT&T
  HRT - Haris Velagić - Haro
                                                                                                - Almir Bećirević - Becirevic
Toro Rosso - Ivan Celovec - Ceki_STR
                                                                                                            - Žozef Franetović - Zozi
  Renault - Amel Hozanović - HoZaN
                                                                                                      - Adem Hozanović - AdemH
  Red Bull - Jasmin Ljubijankić - Jasmin.Lj
                                                                                                        - Edis Đuzelić - Edis
  Mercedes GP - Dževad Džaferović - DzekiGold
                                                                                                                - Malik Mahmutović - Maggy
  Sauber  - Vanis Ljubijankić - Vancho[/b]
                                                                                                      - Asmin Misaljević - Asmin
  Force India - Karlo Pejaković - Karlo123
                                                                                                            - Danijel Šola - mYtheY
  Lotus - Džemal Semanic - Steel Falcon   
                                                                                                   - Amel Muharemovic - Amel
  Virgin - Fikret Alićajić - Fix
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
No sorted - vozaci koji su novi ili koji imaju zahtjev za vec popunite timove!!!

Fikret Alićajić - Fix

« Last Edit: March 06, 2011, 20:43:18 by Haris KTM »

f1-bosnia.net Forum

Timovi i Vozaci u sezoni 2011
« on: February 05, 2011, 00:33:00 »

• Profesionalni vozac
  • Omiljeni vozac: Troy Bayliss
Re: Timovi i Vozaci u sezoni 2011
« Reply #1 on: February 05, 2011, 10:20:31 »
Žozi i ja bi Red Bull ako je moguce..
Ako ne, onda ostajemo u Torro Rossu

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #2 on: February 05, 2011, 12:19:15 »
tu smo da se dog, administracija sa tim nema nista ali mozemo ukazati na nesto sto nije OK i slicno, dogovoricemo se oko svega, evo nek se jasko javi pa da vidimo sta dalje, posto je on skoro cijelu sezonu sam u timu on raspolaze RBR-om!!!

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
  • Omiljeni vozac: Mark Webber
  • Omiljeni tim: Red Bull Racing
« Reply #3 on: February 05, 2011, 12:52:14 »
decki posto sam ja u prijavi napiso renault ili mercedes, a jasko ako nije imao timskog, mozemo jasko i ja onda gdje on odabere... jasko javi se ;D
Udarila ova recesija. Stalno jedem pljesnivi sir, pijem neka stara vina i vozim auto bez krova!

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: efendija
  • Omiljeni tim: McLaren Mercedes
« Reply #4 on: February 05, 2011, 13:26:42 »
zar ja treba sta govoriti i pisati

Beganovic Mirsad - McLaren Mercecdes

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

dok smo zivi :)

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #5 on: February 05, 2011, 22:20:06 »
u pocetnom postu je pregledno koji su timovi popunjeni, ima josh vozaca starih za koje znam timove ali cekam njihove prijave, kad se to sve slozi onda mozemo na ovoj temi dogovarati ko skim, ili pak iz ovih gore timova da bude neka transakcija, tu smo da se dogovorimo, necemo od ove teme praviti offtopic zbog pregleda pa tako molim sto manje flooda!!!

P.S. sto se tice jaske i timskog ceka se Edis koji je najavio dolazak, treba da kupi volan a comp je valjda kupio, jedino sto se ceka da se ceki i zozi sa njim dogovore oko tima al to je njihova stvar, ako bude bez timskog lako cete vas dvojica, bitno je da fino sjedu prijave i novac na racun da se kupi novi server, ostalo ce sve ici smao od sebe!!!
« Last Edit: February 05, 2011, 22:26:24 by Haris KTM »

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • AMK AUTO-SPORT Cazin
  • Omiljeni vozac: leob
  • Omiljeni tim: AMK"AUTO-SPORT"CAZIN
« Reply #6 on: February 06, 2011, 19:01:59 »
Ja ostajem u starom timu Mercedes GP ,ali ako kod harija ima mjesta tu sam POZZZZ :beerchug: :trink4:

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
« Reply #7 on: February 06, 2011, 21:53:11 »
e sad hari imam jedno pitanje... meni je svejedno koji cu ja bolid, jer se razlikuju samo po bojama a ja ako ga obojam u karirano takvog cu ga imat, ali mi nije jasno po kojoj sam ja logici novi vozac i nemam tim, a Adem je dosao jos poslje mene u ligu i kasnije se prijavio za sezonu on ima mjesto vec u renaultu... msm ja jesam novi vozac ali kad uzmem u obzir adema i mene ja sam ovde puno dulje od njega... tak da to bas i nije najfer... napisao sam i mercedes a tu neznam kakvo je stanje, jeli ima neki stari vozac tu kraj dzekija... onda sam pitao za jaska koji nije imao timskog i ti velis da se ceka Edis?? koji je najavio dolazak a jos nema ni volan... sry al trebam objasnjenje jer sam zbunjen!
Udarila ova recesija. Stalno jedem pljesnivi sir, pijem neka stara vina i vozim auto bez krova!

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #8 on: February 06, 2011, 22:17:52 »
Rekli smo da se administracija nece mijesati ali da ti objasnim posto sam licno upucen u slucaj, Hozan i Becirevic su timski bili u Renaultu, kako se prijavio buraz njegov josh u zimskoj sezoni te najavio da ce voziti f1 2011 sa nama tako su se oni josh tad dogovarali, nisu na forumu ali jesu ovako izmedju sebe, ja nikom ne odredjujem ko ce skim, Becirevic ce naci timskog, mozda Fix a mozda i Haro, ovdje se nisu dog ali ja tu pricu poznajem sa kafa preko dana jer smo mi svi u kontaktu, ono sto je vazno za tebe i za ligu je da je to njihov interni dog, kako su obojica stari vozaci, Hozan i 2 sezone cak je vozio tako su se oni dogovorili za tim.
Nebi trebalo biti svadje niti prepirke, tu smo da se dogovorimo, ne mogu te staviti u Mercedes, ne mogu te staviti u Renault, neko ce se ljutiti, cilj timstva je da bude dogovor u timu, strategija utrke, razmjenjivanje i pravljenje setupa, ako toga nema onda mozemo svak voziti svoju utrku i ne trebaju nam timovi, mozemo svi uzeti iste bolide i svak vozi za sebe, kontas, imas razlog da pitas ali ne i da se ljutis, evo moglo se desiti da ja Adema uzmem u Ferrari sa sobom, ili pak novog clana Fix, mozda stobom nisam dobar pa nisam te ni pitao, to ti kontam objasniti...
Administracija se nece ovdje mijesati, nece dopustiti svadju i preseravanja, ali imate forum i pp, msn, facebook, skype, dogovarajte se ko je skim dobar, ne mogu ja to kao ni Administracija znati!!!

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #9 on: February 07, 2011, 23:48:28 »
decki administracija se nece mijesati ali recimo da sam pitao neke administratore liga poput croteam kako oni regulisu raspodjelu timova i vozaca, ja necu ovdje puno pametovati, samo cu reci da svak procita pp koji mi je jedan admin napisao pa nek se zapita i malo realnije sagleda cijelu situaciju, necemo komplikovati bar sto se timova tice, imamo vazniji stvari za rijesiti, stoga procitajte i gledajte sta cete napisati ispod svega ovog, flood i zezanciju necu tolerisati te molim na fer i ozbiljne komentare i zelje, hvala!!!

Mi smo to nekako organizirali od pocetka od kada nas je bilo 2-3 samo... Smiley
Uvijek nam je pravilo da oni koji su duze u ligi i aktivno voze, mogu zadrzati svoj tim. Ukoliko netko hoce prijeci u drugi tim, mora se dogovoriti sa vozacem koji vozi taj bolid i samo ako se oboje slože. Nikog ne izbacujemo iz tima, jedino ako ne plati godisnju clanarinu i nema ga na utrkama. Ukoliko se oslobodi mjesto u momcadi, jave se ljudi koji ga zele i damo onome tko najvise sudjeluje u ligi....

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Jenson Button
  • Omiljeni tim: McLaren-Mercedes
« Reply #10 on: February 08, 2011, 12:21:47 »
vidim da jedno mjesto je prazno u Red Bull timu, al ocito se cuva za nekoga..pa ako je tako onda bi ja u Williams tim, a ako se ne cuva moze onda u crveni bik  ;D..

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: Jenson Button
  • Omiljeni tim: McLaren-Mercedes
« Reply #11 on: February 08, 2011, 12:57:37 »
ako nista od toga onda lotus tim

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
« Reply #12 on: February 08, 2011, 14:11:25 »
neznam ko je sa harom u virginu ako nije niko onda bi mogo ja, ili mYtheY ako se slazes da ja i ti budemo u lotusu... prosle sezoni niko nije imo lotusa?

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #13 on: February 08, 2011, 15:22:20 »
Da vam pojasnim, ne cuva se niko mjesto ali gle situacije, recimo da je nekoliko vozaca tokom sezone 2010 ostalo bez timskog pa tako sad imamo sljedecu situaciju

Jasmin-RBR
Haro-Virgin
Hozan-Renault
Asmin-Sauber
e sad ti neki hoce da se vrate ali neznam dal mogu na ista mjesta, ali ne mogu ni vas nove stavljati u ta mjesta, to se dog sa tim vozacima koji posjeduju momcadi, evo recimo mozda oni budu vozili njih cetiri za 2 tima a vama oslobode neki od ta 4, ne mozemo sad to znati, sporo ide, ali za test uzmite HRT, Lotus, ma uzmite i SF ne treba da bude galame, ovo je predsezonsko vrijeme i dogovoricemo se do marta a onda idemo kako je ko gdje!!!

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #14 on: February 09, 2011, 00:49:30 »
Vanis Ljubijankic

1. Nickname u ligi: Vancho
2. Jeste li pročitali i razumeli pravila: DA
3. U kojem bi slobodnom timu voleli da vozite: Force India (ako je potrebno i neki drugi samo neka se vozi)

to je moj komso, super stav, bitno je veoma ko ti je timski jer jedan drugog gurate i pomazete ali da je to sad neki uslov nebi trebao biti!!!

f1-bosnia.net Forum

« Reply #14 on: February 09, 2011, 00:49:30 »