Rekli smo da se administracija nece mijesati ali da ti objasnim posto sam licno upucen u slucaj, Hozan i Becirevic su timski bili u Renaultu, kako se prijavio buraz njegov josh u zimskoj sezoni te najavio da ce voziti f1 2011 sa nama tako su se oni josh tad dogovarali, nisu na forumu ali jesu ovako izmedju sebe, ja nikom ne odredjujem ko ce skim, Becirevic ce naci timskog, mozda Fix a mozda i Haro, ovdje se nisu dog ali ja tu pricu poznajem sa kafa preko dana jer smo mi svi u kontaktu, ono sto je vazno za tebe i za ligu je da je to njihov interni dog, kako su obojica stari vozaci, Hozan i 2 sezone cak je vozio tako su se oni dogovorili za tim.
Nebi trebalo biti svadje niti prepirke, tu smo da se dogovorimo, ne mogu te staviti u Mercedes, ne mogu te staviti u Renault, neko ce se ljutiti, cilj timstva je da bude dogovor u timu, strategija utrke, razmjenjivanje i pravljenje setupa, ako toga nema onda mozemo svak voziti svoju utrku i ne trebaju nam timovi, mozemo svi uzeti iste bolide i svak vozi za sebe, kontas, imas razlog da pitas ali ne i da se ljutis, evo moglo se desiti da ja Adema uzmem u Ferrari sa sobom, ili pak novog clana Fix, mozda stobom nisam dobar pa nisam te ni pitao, to ti kontam objasniti...
Administracija se nece ovdje mijesati, nece dopustiti svadju i preseravanja, ali imate forum i pp, msn, facebook, skype, dogovarajte se ko je skim dobar, ne mogu ja to kao ni Administracija znati!!!