mislim da ste bili malo preostri prema meni, jer sam postovao pravila i cak sam kontao napraviti prolazak kroz box, drive trough kakol se kaze, al nisam imo kad, jer vako, kad sam propustao efendiju vidjecete da nisam cak odmah ni krenuo za njim te sam pregledavao svoj bolid u kakvom je stanju te zaostatke ljudi iza mene, kako sam u zadnjem casu vidio da efendija ima problem al nisam ni kontao da mu je problem sa bolidom, jer sam kontao da su mu gume il sta vec slabe il ostecene od udara tak da sam prosao ulazak u box, u zadnjem krugu nisam ulazio jer neznam kako ce te reagovati na to, da ce izgledati ko podjebaavanje il izbjegavanje odgovornosti, mislim da sam uradio sve kako treba, izgubio sam desetak sekundi dok sam cekao efendiju, nisam bio siguran jel usvojenno ono pravilo da se ne treba cekati nego se prodje kroz box, to je kazna od min 15 sec, al eto ipak sam sacekao, kako rekoh izgubio 10 sec, nastavio, zavrsio, mislim da nema mjesta da me kaznite sa 20 sec, nije sad da cjepidlacim, zao mi je sto se sve desilo, nisam trebao popustiti kad je efendija izlazio iz boxa i nista se od ovog nebi desilo, al mislim da sam uradio sve kako treba i molim admine da se konsultuju, jer previse tih bodova rasipam a sve je manje staza do kraja, et unaprijed hvala.