iskrene cestitke i vozacima STR, oni su ove sezone ucinili sezonu zanimljivom, teskom i neizvjesnom do samog kraja kada se posljednoj utrci F1 kalendara odlucivalo o konstruktorima, decki svaka cast, timski rad je bitan kako za osvajanje pojedinacnog naslova tako i konstruktorskog, eto ja sam u oba slucaja imao srece, i moram priznati da mi titula nije ni blizu velika i draga kao sto bi bila da se neke stvari nisu desilu pred zavrsnicu, svejedno sam bio sretan josh u Brazilu kad sam potvrdio svoj naslov i kada mi je moj najveci rival jedini i cestitao, hvala ti @Ceki na tomu.
Moram reci da sam blago i razocaran na vas kako clanove, tako i na administraciju kao i na urednike portala, mislim da smo ovdje dosta vremena potrosili i ja se borim da uvjerim ljude kako je to nesto pravo, nesto sto ne moze svak, nesto sto je vrijedno truda i zrtvovanja slobodnog vremena iii onda no comment...IPAK VAM HVALA SVIMA, fino nam je bilo, bilo je svega ali to ne umanjuje ime ove lige, kao ni moj naslov kao ni naslov konstruktora STR-a kojeg su zaradili @Ceki i @zozi, ali umanjuje moje shvatanje ovog svega i nadam se da cu se uspjeti izvuci iz ovod razocarenja te vam biti na podrsci i usluzi kao i do sad!!!
HVALA SVIMA NA CESTITCI