Evo i mene da se javim, nakon 2 utrke stanke, odlucio sam doci, jer iskreno imam volje za voznjom
Nakon 150 krugova sam sklepao setup koji se pokazao na kraju prilicno dobrim..
Kvalifikacije za mene iznenadujuce dobre, nisam se nadao tom vremenu, prije utrke na treninzima 15.6 mi je bilo best sa punim, a onda u kvalama skidam na 14.9, sto se pokazalo dosta za pole position (makar bi se kladio prije da ce Ef biti na poleu)
Utrka starta, startam vrlo dobro i ostajem 1., vozim svoju utrku i pratim Efendiju iza sebe kak vozi i nedam mu da mi se priblizi prije pravca od ciljne jer je imao oko 5km/h veci top speed + vjetar i bilo bi gadno..
Mislim da oko 5-6 kruga Ef radi nekakvu gresku i tu ga Hari prolazi, a do toga sam ja vec na 8s prednosti negdje..
Od onda vozim vremena otp ko i ostali iza mene, jer nisam imal potrebe forsirati
Odlazim u box, sve prolazi u redu, izlazim van i mislim da nakon 1. pita imam oko 20s prednosti
Opet vozim svoju utrku, bez rizika, brzo, ali opet sa rezervom
Odlazim 2. put u box, opet sve u redu i onda se 4 kruga prije kraja odlucujem iziviti i pravim best lap
Bilo bi to jos nize u zadnjem krugu, ali mi je vozac kojeg sam prestizao za krug ostao u trkacoj putanji i bilo bi smeca po stazi da nisam prikocil..
Cestitam svima, Karlu kojem je ovo prva utrka, timskom na osvojenim bodovima i prvaku Harisu Abdagiću na osvojenom naslovu F1- Bosnia lige
U Abu Dabiju preostaje samo jos rijesiti konstruktorski naslov, no svi mozemo biti prilicno opusteni i sa lijepom utrkom zavrsiti ovu sezonu