ajmo onda recite kad se vozi da se zna, ovaj samo da kazem sutko, malo sam pricao sa edinom, nesto oko pravila, nebi bilo lose da ih malo prilagodimo, a sinoc sam vidio da ima smisla, naime nebi bilo lose ako bude guranja na stazi, i ako neko pak udari nekog, i vidljivo je da je on kriv, da ako je ovaj izletio malo na travu, pa nije moguce cekati, ko sto se meni desilo, jer bezze je propustatii svakog dok dodje onaj koji i unesrecen, ili sto edin kaze sta ako se desi da otpane krilo, pa ne mozes ga cekati ili propustati pa ici za njim, ima rupa u pravilima tako da ja sam ZA da se prilagode. Jer eto ja sam kriv, trebao sam nama u tom krugu proci kroz BOX bez stajanja, dosipanja, tak da ti kazna bolja ne treba, tako da sam uradio mogo si me preci pa cak i efendija, to je moja greska i et ti 15 sec je dovoljno al odmah da se udje u box u istom krugu da se ne nabija prednost, tako da sam ucinio, nebi bilo dodatni sranja koja su se desila u Turskoj...sta vi mislite...
P.S. razmotrite moj grid za silverston, jer ako ste mi uzeli 4 boda, prica zavrsena, al smatram da ono nije bilo za kazne kad je fudo naisao, kao prvo ja nisam sletio svojom greskom pa se pozurio vratiti na stazu, nego me je efendija unesrecio te mi se volan odjavio te nisam imao potpunu konrolu nad bolidom u tom trenutku, to se ne moze porediti sa necim sto se desavalo prije, pa se poleti insan vratiti na stazu te unesreci jos koga, fudo je imao zutu zastavu, imao je preglednu situaciju, mislim da je to bezze sto se mene tice al eto imas ti i edin pa razmotrite, kako inace nemam uticaja ninasta al moram opet se zaliti...i predloziti