Author Topic: VN Koreje - Yeongam 24.10.2010  (Read 1147 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
Re: VN Koreje - Yeongam 24.10.2010
« Reply #30 on: October 17, 2010, 07:57:13 »
evo onda da se ni ja ne hvalim puno da ne bih bas dobio letvom na krajiski nacin  ;D ali da i ja stavim svoje vrijeme kad karlo nije uslikao pa da ga odmah stavi pa cu ja to da odradim i da kazem da sam uspio spustiti na onoliko koliko sam obecao iako cu se truditi da to ide jos dole pa nek odmah radi letva  ;D

Kolega mogao bi se ti smiriti malo s tim vremenima, da nebi bila "dupla doza" ;D

f1-bosnia.net Forum

« Reply #30 on: October 17, 2010, 07:57:13 »

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
« Reply #31 on: October 22, 2010, 10:39:23 »
Utrka za VN Koreje -  Yeongam se vozi 24.10.2010. u 22:00 h.

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Profesionalni vozac
  • Biti drugi znaci biti prvi među gubitnicima....
  • Omiljeni vozac: ICE MAN - Kimi Raikkonen
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #32 on: October 23, 2010, 09:47:09 »

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
« Reply #33 on: October 23, 2010, 15:01:26 »
fudo de prebaci ovaj video u onu temu the best of video, a obrisi ovaj moj post, ovakve stvari stavljajte tamo ili u topic igre, ovo ni pocemu ne pashe u ovu temu!!!

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
  • Omiljeni vozac: Mark Webber
  • Omiljeni tim: Red Bull Racing
« Reply #34 on: October 23, 2010, 22:58:37 »
momci ako ima slobodno koje mjesto u nekom timu da i ja malo vozim trku, da vidim kako je to kod vas ako moze
Udarila ova recesija. Stalno jedem pljesnivi sir, pijem neka stara vina i vozim auto bez krova!

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #35 on: October 23, 2010, 23:51:53 »
sad mi je lipo zao sto vozimo ovu stazu koja se toliko razlikuje od stvarne nakon sto sam pogledao terninge i kvale, a sutra race, ovu sto su decki uradili ima cak i one uspone i padove te su pasice realnije al et, kasno je stavljena za download te nema sanse da na njoj vozimo, ali ipak pogledajte video...

http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Korea%20Circuit%202010#ooid=Zub3NyMTpHHULaCJ70UZpWsSqOFXFc_4

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • AMK AUTO-SPORT Cazin
  • Omiljeni vozac: leob
  • Omiljeni tim: AMK"AUTO-SPORT"CAZIN
« Reply #36 on: October 24, 2010, 22:29:49 »
da se i ja ogjasim heheh  trka je bila vrlo cudna.Kvale sam odradio solidno na cetvrtom  mjestu ,na startu uzimam zozia i harija te vozim za efendiom.Posto sam znao da su ova dvojica brzi nisam se puno trudio da ostanem ispred njih. ;i tako sve krenu naopako   ,udar--box itd. kad ono svi ispadaju lagano   pa i ja
ostao mi radiator na 3    ja sam da se ovakav poredak uvrsti u rezultatew i da se trka ne ponavlja pozzz... :gpler:

• Test vozac
  • Omiljeni vozac: M.S.
  • Omiljeni tim: moj tim
« Reply #37 on: October 24, 2010, 23:41:34 »
kako kaze dzeki utrka je bila cudna... znao sam da ce biti mnogo tereta na motoru i kocnicama zato sam na vrijeme podigao vrijednost hladnjaka, ali  kad hoce gaf onda ne pita koliki ti je hladnjak... maggy se neposredno ispred mene okrenuo na stazi, doslo je do kontakta te mi je narusen integritet bolida, morao sam u box medjutim stvar se nije promijenila, imao sam problema sa upravljivosti bolida te sam odustao da se ne motam po stazi, onako, ko sa burekom u ruci a u drugoj volan...
sto se tice bodovanja utrke, mozda bi bila dobra anketa da se glasa pa da vidimo...
« Last Edit: October 24, 2010, 23:44:44 by vancho »

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Profesionalni vozac
  • Biti drugi znaci biti prvi među gubitnicima....
  • Omiljeni vozac: ICE MAN - Kimi Raikkonen
« Reply #38 on: October 25, 2010, 10:03:27 »
kolko se meni cini ja sam ovdje najbolje prosao  ;D ;D ;D ;D ;D

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #39 on: October 25, 2010, 23:45:03 »

:bowdown:

Junaci gdje ste sad, hajd sad provocirajte efendiju ako petlje imate.

Efendija, prijatelju moj, druze stari, vjerujem da si vec nastelao setup bar za 3. mjesto u Brazilu, pa bom, znas, ovaj, sta ti je ciniti. :icon_mrgreen:

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #40 on: October 26, 2010, 00:24:12 »
sluzbeni rezultati race-a, selite opremu u Brazil, staza je spremna!!!  :punk:

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: efendija
  • Omiljeni tim: McLaren Mercedes
« Reply #41 on: October 26, 2010, 19:57:45 »
sluzbeni rezultati race-a, selite opremu u Brazil, staza je spremna!!!  :punk:

whahahhahahhahahahhahaahahhahhahahaahhahahaahahhahahahaahahaha

kako je ovo lijepo vidjeti, Mclaren uzeo sve sto se moze u Koreji, whahahahahhahahahahahahah, sve bodova sto je bilo ide Mclarenu, whahahahhahahah

za sve ostalo tu je EFENDIJA  :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

p.s.

hari, sta ti bi, nemoj samo okolisati, da si nesto zaboravio nastimati na sepetu od fichekaaaaaa  :rasp: :rasp: :rasp: :rasp:

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #42 on: October 26, 2010, 21:56:38 »
pa da i ja napisem par rijeci

kako sam imao teske dvije sedmice, naime imao sam smrtni slucaj u familiji pa tako da nisam planirao ni voziti, uvjek neko od gostiju od rodjaka te mi se nije dalo sjediti za volanom, medjutim ipak niko poseban nije doso u nedjelju pa reko idem ubrati bar 3 boda i meni dosta, dolazim na server, nemam setupa, salje mi ef, salje zozi, dzeki ali nish mi ne odgovara, nego nalodam onaj od japana i probam spojiti krug, i goni goni, inace mi idu ovakve staze gdje se puno rizikuje i moras loviti putanju!!!

odradim dobro kvale, skoro prvo mjesto ufatim, krene krug zagrijavanja i opet se neko mora cekati te opada tempo, dolazimo i redamo se na grid, ne pale se svjetla, vidim zozi se popravlja, napred nazad, vidim i pozadi je tako, ne pale se opet svjetla, doslo mi je da pritisne ESC, a onda se pale svjetla i taman zozi se josh jednom mice i ja grijesim i krecem ranije, ipak kocim i krecem kad i ostali al me prelazi dzeki te ga pratim narednih par zavoja i na njegovu gresku ga prelazim i fatam tempo efendije

nisam pucao na pobjedu, pocinjem stediti gume i motor koji se skoro zapalio dok smo cekali svjetla za start utrke, na to sve sam zbog ranijeg krecanja zaradio i drive trough kaznu te samo odlucio ga odmah odraditi, tako i bi, prelazi me tu timski i ja hitam dalje za njim, i dalje cuvam gume i motor tako sto sam ranije saltao, bilo mi je dovoljno i trece mjesto te idemo dalje i moj timski ispred pravi gresku te ga prelazim i odmice jer nije mogao pratiti moj tempo.

u 12 krugu planiram u box te ulazim u ulaz box i bum tras, ostajem bez motora i moram zahvaliti zoziju i jos nekom na tomuu, zalagacu se za ukidanje ovog formacijskog kruga jer mi vec par utrka motor dimi i strahujem da cu ga spaliti zbog nekih, ako se ne bude ukidao onda ce biti kazna za one koji prouzrokuju odgodu paljenja svjetala, fkt mi je bezze, moze se desiti al vazda da neko se ne poravna ili da se ceka na grid to mi je fkt ne professionalno i totalno bezze!!!

P.S. begane, efendija jest imao hattrick ali ne nije sve mcm pokupio, prvi na startu, prvo mjesto i fastes lap te 10 pojena za McM, od mogucih 18  :boid:
« Last Edit: October 26, 2010, 21:59:46 by Haris KTM »

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: efendija
  • Omiljeni tim: McLaren Mercedes
« Reply #43 on: October 27, 2010, 14:00:28 »
pa da i ja napisem par rijeci

kako sam imao teske dvije sedmice, naime imao sam smrtni slucaj u familiji pa tako da nisam planirao ni voziti, uvjek neko od gostiju od rodjaka te mi se nije dalo sjediti za volanom, medjutim ipak niko poseban nije doso u nedjelju pa reko idem ubrati bar 3 boda i meni dosta, dolazim na server, nemam setupa, salje mi ef, salje zozi, dzeki ali nish mi ne odgovara, nego nalodam onaj od japana i probam spojiti krug, i goni goni, inace mi idu ovakve staze gdje se puno rizikuje i moras loviti putanju!!!

odradim dobro kvale, skoro prvo mjesto ufatim, krene krug zagrijavanja i opet se neko mora cekati te opada tempo, dolazimo i redamo se na grid, ne pale se svjetla, vidim zozi se popravlja, napred nazad, vidim i pozadi je tako, ne pale se opet svjetla, doslo mi je da pritisne ESC, a onda se pale svjetla i taman zozi se josh jednom mice i ja grijesim i krecem ranije, ipak kocim i krecem kad i ostali al me prelazi dzeki te ga pratim narednih par zavoja i na njegovu gresku ga prelazim i fatam tempo efendije

nisam pucao na pobjedu, pocinjem stediti gume i motor koji se skoro zapalio dok smo cekali svjetla za start utrke, na to sve sam zbog ranijeg krecanja zaradio i drive trough kaznu te samo odlucio ga odmah odraditi, tako i bi, prelazi me tu timski i ja hitam dalje za njim, i dalje cuvam gume i motor tako sto sam ranije saltao, bilo mi je dovoljno i trece mjesto te idemo dalje i moj timski ispred pravi gresku te ga prelazim i odmice jer nije mogao pratiti moj tempo.

u 12 krugu planiram u box te ulazim u ulaz box i bum tras, ostajem bez motora i moram zahvaliti zoziju i jos nekom na tomuu, zalagacu se za ukidanje ovog formacijskog kruga jer mi vec par utrka motor dimi i strahujem da cu ga spaliti zbog nekih, ako se ne bude ukidao onda ce biti kazna za one koji prouzrokuju odgodu paljenja svjetala, fkt mi je bezze, moze se desiti al vazda da neko se ne poravna ili da se ceka na grid to mi je fkt ne professionalno i totalno bezze!!!

P.S. begane, efendija jest imao hattrick ali ne nije sve mcm pokupio, prvi na startu, prvo mjesto i fastes lap te 10 pojena za McM, od mogucih 18  :boid:

hej, jesam te zamolio da nekukas, vec da kajes sta ti je, sreca pa nisam mogao biti, onda bi te bas bilo sram  :rasp: :rasp: al eto imas opet srece, nemame ni u brazilu opet radim, al dok dodjem, znas sta ce biti od tebe, toliko ces me zapamtiti kad vidis sliku McM-a da ces se naklonjati  :-* :-* :-* :-*

p.s. daj stavi jos koji pach trebace ti  ;D ;D :wall: :wall: :wall:

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #44 on: October 27, 2010, 15:25:58 »
Begane pobogu, nebi da te uvrijedim al mislim da trebas josh puno puno kilometara virtualni proci da mozemo practice voziti zajedno a o raceu da i ne pricamo, al nemojmo vise floodati ovdje, uvjek kazem ima i drugih tema al nikako da se naucimo kulturi, al sad ozbiljno Bogam, ajd odi na koji strani forum vidi temu za official race imal ijedan post koji upucuje na hajku, ja je isrekno volim i pravoo se nasmijem, al odavde posto mozes kvotati za neku dr temu, ajd pozz

f1-bosnia.net Forum

« Reply #44 on: October 27, 2010, 15:25:58 »