pa da i ja napisem par rijeci
kako sam imao teske dvije sedmice, naime imao sam smrtni slucaj u familiji pa tako da nisam planirao ni voziti, uvjek neko od gostiju od rodjaka te mi se nije dalo sjediti za volanom, medjutim ipak niko poseban nije doso u nedjelju pa reko idem ubrati bar 3 boda i meni dosta, dolazim na server, nemam setupa, salje mi ef, salje zozi, dzeki ali nish mi ne odgovara, nego nalodam onaj od japana i probam spojiti krug, i goni goni, inace mi idu ovakve staze gdje se puno rizikuje i moras loviti putanju!!!
odradim dobro kvale, skoro prvo mjesto ufatim, krene krug zagrijavanja i opet se neko mora cekati te opada tempo, dolazimo i redamo se na grid, ne pale se svjetla, vidim zozi se popravlja, napred nazad, vidim i pozadi je tako, ne pale se opet svjetla, doslo mi je da pritisne ESC, a onda se pale svjetla i taman zozi se josh jednom mice i ja grijesim i krecem ranije, ipak kocim i krecem kad i ostali al me prelazi dzeki te ga pratim narednih par zavoja i na njegovu gresku ga prelazim i fatam tempo efendije
nisam pucao na pobjedu, pocinjem stediti gume i motor koji se skoro zapalio dok smo cekali svjetla za start utrke, na to sve sam zbog ranijeg krecanja zaradio i drive trough kaznu te samo odlucio ga odmah odraditi, tako i bi, prelazi me tu timski i ja hitam dalje za njim, i dalje cuvam gume i motor tako sto sam ranije saltao, bilo mi je dovoljno i trece mjesto te idemo dalje i moj timski ispred pravi gresku te ga prelazim i odmice jer nije mogao pratiti moj tempo.
u 12 krugu planiram u box te ulazim u ulaz box i bum tras, ostajem bez motora i moram zahvaliti zoziju i jos nekom na tomuu, zalagacu se za ukidanje ovog formacijskog kruga jer mi vec par utrka motor dimi i strahujem da cu ga spaliti zbog nekih, ako se ne bude ukidao onda ce biti kazna za one koji prouzrokuju odgodu paljenja svjetala, fkt mi je bezze, moze se desiti al vazda da neko se ne poravna ili da se ceka na grid to mi je fkt ne professionalno i totalno bezze!!!
P.S. begane, efendija jest imao hattrick ali ne nije sve mcm pokupio, prvi na startu, prvo mjesto i fastes lap te 10 pojena za McM, od mogucih 18