selam!
moja staza! sta da kazem.
imao sam stvarno velikih problema nakon singapura,kako ste i mogli primjetiti dugo nisam bio na serveru.
razlog je taj koi sam vec i nekolicini spominjao ,jednostavno mi se bas vrtjelo i nisam mogao odvoziti dva normalna kruga(valjda pritisak u zraku ili sta vec neznam!!)
sva sreca juce sam se nasao s moim dzekijem na stazi ,ali i efendija je naravno pomogao(dobio sam od njega setup) i htio bih se ovim putem dboici zahvaliti sa evo barem ovim textom!

efendija je stvarno bio brz,a ja i dzeki kao i uvjek smo imali trku prije trke .
i tad sam vidio da "MOGU".
i dzeki mi je dao setup
stvarno ja i on imamo isti stil voznje
jer nista ama bas nista nisam mjenjao od njegovog setupa ,samo sam nalio gorivo (230 L za trku)e da! jesam malo skratio sedmu brzinu.
i eto kvale sam isao onako ,na kraju no4
ali to mene puno ne brine,
moj je moto i baziram se na to da sam konstantan u trci iz kruga u krug.
zato me cudi sto vecina vas samo pici uglavnom praznim tankom dvije sedmice pa zadnji dan se punite i dozivite sok .
jer znamo da je to totalno drugi film voziti pun ili prazan.
ali da ja sad ne tupim-uglavnom ja sam zadovoljan sinocnom voznjom, gledao sam replay i stvarni sam uzzivao.
zao mi je i to kazem po tko zna koji put da nas NEMA!!!! deset vozaca -pola ekipe SLABO! i to me brine.
ipak zahvaljujem svima jos jednom na ugodnoj veceri i eto nadam se samo da ce nas sljedecu trku biti malo vise na startu.
a sve o trci ma pogledajte replay i uzivajte jer ja stvarno jesam
selam -hvala

e da i jos nesto mom timskom -nadam se da imas dobro opravdanje sto te nije bilo!!
pozdrav/selam
vas zozi