Author Topic: VN Italije - Monza 12.09.2010  (Read 1116 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
Re: VN Italije - Monza 12.09.2010
« Reply #45 on: September 24, 2010, 10:19:21 »
Takva stvari se nemogu kontrolisati, niti se zelimo upustati u detalje tokvih situacija. Moze se desiti beskonacnoo mnogo slicnih situacija. Neko je mogao izgubiti par sekundi, da bi nekim sabiranjem, daljenim kaznama mu bas falilo tih par sekundi, i sad bi mi trebali procjeniti koliko je on izgubio sekundi na tom laag-u, jednostavno neoguce. Stvar sreće, tako da se neće uzimati u razmatranje ovakve situacije, niti će se kompenzirati sa nekim odlukama. A kad si spomenuo da je kazna velika, :) neki članovi komisije (ja) su bili za DQ, ali pošto je prvi slučaj od početka lige, uzeli smo to u obzir.

P.S. Obzirom da si dobio poziciju +1, šta se ti žališ??   :o  :o  :o

f1-bosnia.net Forum

« Reply #45 on: September 24, 2010, 10:19:21 »

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #46 on: September 24, 2010, 14:35:53 »
de pitaj Adnana koliko je utrka izgubio zbog laga, evo napokon sam mu rijesio to sranje, covjke nije mogo krenuti sa starta, a znate kako je bio agresivan na pocetku sezone, medjutim nesto ga opalilo i covjek ne moze nikako voziti, zakoci i pusti ga negdje u krivini, stvarno se stim ne mozemo nositi, ev zna Ceki da u SPA kad me udario, i ja sam nastavio dalje a on se vracao na stazu i onda do boxa obojica, odjednom on ispred mene, gledam reaplay taco prosao kroz mene, to je taj lag koji se zna desiti, kako je ko kakve srece tako mu biva...

P.S. mislim da je sa ovim najvise Adnan ostecen, gledao sam kako je izgubio 2 pozicije u SPA, a najgore josh kad neko napise kako sam te preteko, a cojk prosao kroz njega...ccc, a ja sam ovdje Zozi cak gledao gdje si da nebi me pokupio slucajno, stvarno bezze stvar al idemo dalje!!!

• Profesionalni vozac
  • Omiljeni vozac: Troy Bayliss
« Reply #47 on: September 24, 2010, 15:13:50 »
znas i sam kakvih sam i ja problema imal s lagom na starom kompu  :wall:

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: senna
  • Omiljeni tim: minardi f1
« Reply #48 on: September 24, 2010, 16:19:32 »
samo da se zna, da se ja ni na kog ne ljutim! niti koga krivim.
 :beerchug:

f1-bosnia.net Forum

« Reply #48 on: September 24, 2010, 16:19:32 »