posto nam je ostalo jos 5 utrka do kraja trebali bi ovu sezonu malo ubrzati i privesti kraju, a da poslije bajrama startamo sa novom sezonom, a mozda sutko ne bi bilo lose da pokrenes portal i da tamo stavis obavjest o planovima za pokretanje nove sezone, a da to isto stavimo i na cazinski forum jer ne bi bilo lose da se jos neko prikljuci.
a sto se tice pravila za narednu sezonu ja sam vec nesto malo tamo napisao, mislim da bi svi trebali iznijeti svoje primjedbe na stara pravila i nove prijedloge ako ih ima, tako da olakasamo posao svima nama a posebno sudijama, tako da ovo zazivi i da se povrati ona izgubljena draz sto je sutko spominje, i na kraju prihvatam sutkino izvinjenje i naravno i ja se izvinjavam jer najvjerovatnije sam rekao ili na stazi nesto uradio da neko nije bio zadovoljan s tim 
Za portal se naganjam vec neko vrijeme, dok malo procackam jos neke stvari, slazem se da bi bilo bolje da nas je vise, ali definitvino ne vise od 10.
nebi ja nikog sa strane, mislim da nas ima dovoljno, moramo projevjeriti sta harres konta, bice i ado i began, znaci bice nas pored nas 5 stalni jos 3 clana, tak da mislim da se moze sloziti ekipa prava,
Sutko i Fudo u Williams
Haris i Edin u Ferrari
Asim i Harres u Renault
Began i Ado u MCM
al et moremo jos sta iskombinirati, ima jos do kraja i ja mislim da ne treba zuriti sa ovom, ima da je odvozimo uz ramazan tako da poslje bajrama i malo odmora krecemo u novu, crvrscu, vise definisanu sezonu koju ce mo mi dogoviriti, vec imam materijala al mislim da cu samo da zavrsim diplomski uz screenshoot prezentirati sta i kako a na nama je da odlucimo naj bezbolnije i naj pravilnije koliko mozemo...
HarreS-a mi ne spominji ni pod razno, to mi je slaba tacka, no,no, fudo i epehlic su vec upoznati sa situacijom, pa evo za harija i efendiju da objasnim kako se je sve to desilo:
"Delegat" HarreS je permanentno banovan

sa ovog foruma vec nekih 15 dana, naime, znate da je rekao da odlazi na 20-ak dana, medjutim, kad se je vratio pokusao je obrisati account na forumu ali to nije moguce bez adminova odobrenja, pa sam mu skratio muke, te ga permanentno banovao sa foruma, a nakon toga i zatvorio forum za goste, jer sam primjetio da se nas uvazeni delegat igra velikog brata, te nas cesto posjecuje kao gost.
Primili smo ga kao covjeka, a on na kraju ne moze reci ni hvala decki, ali ja odlazim zbog xy stvari, zbogom, to je nekakva norma.