Author Topic: Kalendar utrka  (Read 747 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
Re: Kalendar utrka
« Reply #30 on: August 20, 2009, 20:46:32 »
posto nam je ostalo jos 5 utrka do kraja trebali bi ovu sezonu malo ubrzati i privesti kraju, a da poslije bajrama startamo sa novom sezonom, a mozda sutko ne bi bilo lose da pokrenes portal i da tamo stavis obavjest o planovima za  pokretanje nove sezone, a da to isto stavimo i na cazinski forum jer ne bi bilo lose da se jos neko prikljuci.

a sto se tice pravila za narednu sezonu  ja sam vec nesto malo tamo napisao, mislim da bi svi trebali iznijeti svoje primjedbe na stara pravila i nove prijedloge ako ih ima, tako da olakasamo posao svima nama a posebno sudijama, tako da ovo zazivi i da se povrati ona izgubljena draz sto je sutko spominje, i na kraju prihvatam sutkino izvinjenje i naravno i ja se izvinjavam jer najvjerovatnije sam rekao ili na stazi nesto uradio da neko nije bio zadovoljan s tim  ???

Za portal se naganjam vec neko vrijeme, dok malo procackam jos neke stvari, slazem se da bi bilo bolje da nas je vise, ali definitvino ne vise od 10.

nebi ja nikog sa strane, mislim da nas ima dovoljno, moramo projevjeriti sta harres konta, bice i ado i began, znaci bice nas pored nas 5 stalni jos 3 clana, tak da mislim da se moze sloziti ekipa prava,
Sutko i Fudo u Williams
Haris i Edin u Ferrari
Asim i Harres u Renault
Began i Ado u MCM

al et moremo jos sta iskombinirati, ima jos do kraja i ja mislim da ne treba zuriti sa ovom, ima da je odvozimo uz ramazan tako da poslje bajrama i malo odmora krecemo u novu, crvrscu, vise definisanu sezonu koju ce mo mi dogoviriti, vec imam materijala al mislim da cu samo da zavrsim diplomski uz screenshoot prezentirati sta i kako a na nama je da odlucimo naj bezbolnije i naj pravilnije koliko mozemo...

HarreS-a mi ne spominji ni pod razno, to mi je slaba tacka,  no,no, fudo i epehlic su vec upoznati sa situacijom, pa evo za harija i efendiju da objasnim kako se je sve to desilo:

"Delegat" HarreS je permanentno banovan  :ban: sa ovog foruma vec nekih 15 dana, naime, znate da je rekao da odlazi na 20-ak dana, medjutim, kad se je vratio pokusao je obrisati account na forumu ali to nije moguce bez adminova odobrenja, pa sam mu skratio muke, te ga permanentno banovao sa foruma, a nakon toga i zatvorio forum za goste, jer sam primjetio da se nas uvazeni delegat igra velikog brata, te nas cesto posjecuje kao gost.

Primili smo ga kao covjeka, a on na kraju ne moze reci ni hvala decki, ali ja odlazim zbog xy stvari, zbogom, to je nekakva norma.
« Last Edit: August 20, 2009, 21:02:26 by sutko »

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

f1-bosnia.net Forum

« Reply #30 on: August 20, 2009, 20:46:32 »

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
« Reply #31 on: August 21, 2009, 20:03:29 »
Dakle vidim da nam fali jedan vozac za 4 ekipe... pa bi bilo dobro da to rijesimo do kraja ove sezone posto Harres je odavno otpisan. Vidim da i Began i Ado planiraju voziti, ali bih trebali svi se dogovoriti na pocetku da se ne odvozi par trka i polako odustaje, ili jedna vozi a tri preskace i slicno...

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #32 on: August 21, 2009, 20:15:20 »
ne jedino sto je fazon sto began radi, e sad kako ce ga kaciti smjena, znate da je on konobar u caffe bar M pa neznam kako cemo to uskladiti, valjda ce moci ustimati dan koji mu kazemo, neznam kako ce to sve funkcionisati, pojma nemam, al nebi bilo lose da vozimo za bodove jer sjecamm se kad smo prije samo vozali se, i onda Bog mu dao Sutko hoce da se napravi liga, i et u ligi smo pa opet pada interesovanje al to je i sa vremenom ovim zarkim, i sa obavezama, svasta nesto, mislim da sad kad doju kisni dani da cemo jedva cekati da se smrkne...ccc...naravno da se formula vozi...ima jos do toga...

f1-bosnia.net Forum

« Reply #32 on: August 21, 2009, 20:15:20 »