Zao mi je sto danas nismo uspjeli piti kahvu, ali nisam ni znao da cu imati obaveze kod kuce do jutros, ali bit ce prilike, od sutra pa na dalje kad god javite.
Nisam nakon sinocnje odgode bio ljut, vise razocaran, imam zelju da krenemo sa ligom posto skoro svaku noc vozimo, zasto da to ne ucinimo malo zanimljivijim. Kao sto kazes Hari, ja sam vec vozio u nekim ligama, ima ih i sada koje traze vozace i gdje se mogu prijaviti, ali bi mi bilo draze da vozim sa vama, posto smo se vec uhodali, ima uvijek dobre zezancije, poznajemo se (ili cemo se upoznati) itd.
Ja sam manje vise svoje prijedloge oko takmicenja iznio, vidim da je timski dio malo diskutabilan, sto se mene tice svakako bi se trebalo voziti u timu, pa taman se taj tim zvao "obala slonovace", ako bi vozili u razlicitim bolidima, jer po meni sama svrha takmicenja je da se voznja na neki nacin pokusa uciniti tezom nego inace, da vozac mora paziti na vise aspekata, dati vise od sebe nego u ostalim utrkama.
Ja cu voziti bilo s kim, ali cini mi se da bi bilo najpravednije po sistemu 1-6, 2-5, 3-4, jos samo treba odrediti ko je trenutno na kojem mjestu sto se tice vozackih sposobnosti.
Da bismo se relaksirali i vozali za zabavu, uvijek nam ostaje, nasa vec famozna utrka od 7 krugova, a prvenstvo bi znaci trebalo imati svoju odredjenu tezinu.
Da ne zaboravim satnicu, sto se mene tice sve posle 21.00 mi odgovara, tako da se samo efendija izjasni kad on moze jer treba racunati da utrka sa kvalifikacijama traje barem 30 minuta.