0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Quote from: Haris KTM on May 09, 2010, 15:07:40saltas al u manju ko i ja, al saltas ti cijelo vrijeme nemoj nam prodavati pricu ko i onu da nisi nikad vozio nesh slicnosaltam i u visu, i u nizu, tj. imam iskljucen ful auto shiftingi vozil jesam, na ps2 sa joystickom, prije 4 godine, f1 2006nikad na volanu nisam nist vozil, do rfactora, znaci do prije 3-4 mjeseca
saltas al u manju ko i ja, al saltas ti cijelo vrijeme nemoj nam prodavati pricu ko i onu da nisi nikad vozio nesh slicno
ej ljudovi novi sam...sad da ne citam ovih 19 strana po redu jel sezona pocela ili? posto sam sad tek saznao za ovu ligu nisam se prije prijavio...pa ako se moze jos prijavit, ja bih pokusao . a i ako se moze molio bih da neko ukratko kaze koliko i kako se placa...
Quote from: karlo123 on May 17, 2010, 19:02:04ej ljudovi novi sam...sad da ne citam ovih 19 strana po redu jel sezona pocela ili? posto sam sad tek saznao za ovu ligu nisam se prije prijavio...pa ako se moze jos prijavit, ja bih pokusao . a i ako se moze molio bih da neko ukratko kaze koliko i kako se placa...Dobro nam dosao Karlo,Liga jeste pocela , jer idemo paralelno sa kalendarom formule 1. Nazalost za sada smo popunjeni sto se servera tice. Imamo 20 slotova koji su zakupljeni pa nemamo trenutno mogucnost prosirenja. Posjecuj nas redovno , ukoliko neko od vozaca odustane, mogao bi nam se pridruziti. Instaliraj rFactor , vjezbaj, pa mozda ti se ukaze prilika. Ukoliko bi dodatno prosirili server ili doslo do zakupa novog ako bi se prijavio dovoljan broj vozaca , bio bi sastavni dio F1-Bosnia lige. Mozda bi mogao posjetiti poneki trening, ukoliko bi neko od vozaca bio odsutan.Veliki pozdrav!F1-Bosnia Team
Quote from: Fudo AT&T on May 17, 2010, 19:18:46Quote from: karlo123 on May 17, 2010, 19:02:04ej ljudovi novi sam...sad da ne citam ovih 19 strana po redu jel sezona pocela ili? posto sam sad tek saznao za ovu ligu nisam se prije prijavio...pa ako se moze jos prijavit, ja bih pokusao . a i ako se moze molio bih da neko ukratko kaze koliko i kako se placa...Dobro nam dosao Karlo,Liga jeste pocela , jer idemo paralelno sa kalendarom formule 1. Nazalost za sada smo popunjeni sto se servera tice. Imamo 20 slotova koji su zakupljeni pa nemamo trenutno mogucnost prosirenja. Posjecuj nas redovno , ukoliko neko od vozaca odustane, mogao bi nam se pridruziti. Instaliraj rFactor , vjezbaj, pa mozda ti se ukaze prilika. Ukoliko bi dodatno prosirili server ili doslo do zakupa novog ako bi se prijavio dovoljan broj vozaca , bio bi sastavni dio F1-Bosnia lige. Mozda bi mogao posjetiti poneki trening, ukoliko bi neko od vozaca bio odsutan.Veliki pozdrav!F1-Bosnia Teama nista onda, cekam do iduce sezone, prosirenja ili odustajanja... e sad rfactor je instaliran al koji mod se vozi i kakvi su asisti? i zanima me placanje...mislim pare nisu problem, para nema...salim se...kako bi ja uplacivao novac? postom ili kako?
o hebemu nigdje nemogu naci taj rft2009 mod i staze, pa ako bi netko mogao postavit linkove
e ljudi instaliro sam onaj tvstyle i neradi. to treba onaj framework?
eto kako kod koga, al kod mene samo problemi... F1RFT.HDV mismatch will be kicked...bla bla...koji je sad to ... ?