Author Topic: F1 Bosnia rFactor liga - offtopic  (Read 3049 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Profesionalni vozac
  • Biti drugi znaci biti prvi među gubitnicima....
  • Omiljeni vozac: ICE MAN - Kimi Raikkonen
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
Re: F1 Bosnia rFactor liga - offtopic
« Reply #30 on: May 09, 2010, 17:25:25 »
saltas al u manju ko i ja, al saltas ti cijelo vrijeme nemoj nam prodavati pricu ko i onu da nisi nikad vozio nesh slicno

saltam i u visu, i u nizu, tj. imam iskljucen ful auto shifting
i vozil jesam, na ps2 sa joystickom, prije 4 godine, f1 2006
nikad na volanu nisam nist vozil, do rfactora, znaci do prije 3-4 mjeseca

izvini drug ali ti moram reci da ti ja ne vjerujem...nemoguce je voziti onako kao ti a da nikad nisi vozio..pa ako nas ima 15-tak novi..i isto nismo vozili kao ni ti,zasto mi
onda ne mozemo imati vrm kao hari,efendija..i ti...zato sto nemamo iskustva,a ti ga sigurno imas..nemoj zezati.. ;D ;D

f1-bosnia.net Forum

« Reply #30 on: May 09, 2010, 17:25:25 »

• Profesionalni vozac
  • Omiljeni vozac: Troy Bayliss
« Reply #31 on: May 09, 2010, 17:31:56 »
rezem si oba jajca, ako sam vozil ovu igricu prije nego sam dosel do vas..
nisam ni volan imal, posudil mi ga bratov prijatelj...
a sad, ko vjeruje vjeruje, ko ne, ne ;)
ja znam da sam cist

• F1-Bosnia.NET urednici
  • Profesionalni vozac
  • Biti drugi znaci biti prvi među gubitnicima....
  • Omiljeni vozac: ICE MAN - Kimi Raikkonen
« Reply #32 on: May 09, 2010, 17:36:17 »
heheh..nemoj jajca ode familija covjece sta ces onda ... :-\ :-\

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
  • Omiljeni vozac: Mark Webber
  • Omiljeni tim: Red Bull Racing
« Reply #33 on: May 17, 2010, 19:02:04 »
ej ljudovi novi sam...sad da ne citam ovih 19 strana po redu jel sezona pocela ili? posto sam sad tek saznao za ovu ligu nisam se prije prijavio...pa ako se moze jos prijavit, ja bih pokusao :gpler:. a i ako se moze  molio bih da neko ukratko kaze koliko i kako se placa...
Udarila ova recesija. Stalno jedem pljesnivi sir, pijem neka stara vina i vozim auto bez krova!

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
« Reply #34 on: May 17, 2010, 19:18:46 »
ej ljudovi novi sam...sad da ne citam ovih 19 strana po redu jel sezona pocela ili? posto sam sad tek saznao za ovu ligu nisam se prije prijavio...pa ako se moze jos prijavit, ja bih pokusao :gpler:. a i ako se moze  molio bih da neko ukratko kaze koliko i kako se placa...

Dobro nam dosao Karlo,

Liga jeste pocela , jer idemo paralelno sa kalendarom formule 1. Nazalost za sada smo popunjeni sto se servera tice. Imamo 20 slotova koji su zakupljeni pa nemamo trenutno mogucnost prosirenja. Posjecuj nas redovno , ukoliko neko od vozaca odustane, mogao bi nam se pridruziti. Instaliraj rFactor , vjezbaj, pa mozda ti se ukaze prilika. Ukoliko bi dodatno prosirili server ili doslo do zakupa novog ako bi se prijavio dovoljan broj vozaca , bio bi sastavni dio F1-Bosnia lige. Mozda bi mogao posjetiti poneki trening, ukoliko bi neko od vozaca bio odsutan.

Veliki pozdrav!

F1-Bosnia Team

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
« Reply #35 on: May 17, 2010, 21:43:29 »

Dobro nam dosao Karlo,

Liga jeste pocela , jer idemo paralelno sa kalendarom formule 1. Nazalost za sada smo popunjeni sto se servera tice. Imamo 20 slotova koji su zakupljeni pa nemamo trenutno mogucnost prosirenja. Posjecuj nas redovno , ukoliko neko od vozaca odustane, mogao bi nam se pridruziti. Instaliraj rFactor , vjezbaj, pa mozda ti se ukaze prilika. Ukoliko bi dodatno prosirili server ili doslo do zakupa novog ako bi se prijavio dovoljan broj vozaca , bio bi sastavni dio F1-Bosnia lige. Mozda bi mogao posjetiti poneki trening, ukoliko bi neko od vozaca bio odsutan.

Veliki pozdrav!

F1-Bosnia Team

a nista onda, cekam do iduce sezone, prosirenja ili odustajanja... e sad rfactor je instaliran al koji mod se vozi i kakvi su asisti? i zanima me placanje...mislim pare nisu problem, para nema...salim se...kako bi ja uplacivao novac? postom ili kako?
Udarila ova recesija. Stalno jedem pljesnivi sir, pijem neka stara vina i vozim auto bez krova!

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
« Reply #36 on: May 17, 2010, 22:07:54 »

Dobro nam dosao Karlo,

Veliki pozdrav!

F1-Bosnia Team

a nista onda, cekam do iduce sezone, prosirenja ili odustajanja... e sad rfactor je instaliran al koji mod se vozi i kakvi su asisti? i zanima me placanje...mislim pare nisu problem, para nema...salim se...kako bi ja uplacivao novac? postom ili kako?

Za ucesce smo se podijelili jednako po svakom vozacu tako da je upata oko 12-13€ po vozacu za cijelu sezonu. Mod koji vozimo je RFT 2009.

Svi assiti su isključeni osim Auto kvačila.

Pogled = Cockpit

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
« Reply #37 on: May 18, 2010, 15:42:30 »
o hebemu nigdje nemogu naci taj rft2009 mod i staze, pa ako bi netko mogao postavit linkove

• Karting vozac
  • **
« Reply #38 on: May 18, 2010, 16:28:15 »
o hebemu nigdje nemogu naci taj rft2009 mod i staze, pa ako bi netko mogao postavit linkove

da nije ovo????
ako nije piaj harina ktm-a
http://f1-bosnia.net/forum/index.php?topic=3.0

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
« Reply #39 on: May 18, 2010, 19:04:54 »
evo racing ti je stavio sve sto trebas, samo pitaj uvjek neko je tu da uputi i pomogne a ako ne moze niko bash bash onda ja nastupam... ::)

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
« Reply #40 on: May 18, 2010, 19:58:23 »
ma fala vam obadvojici...eto neznam sta bih bez vas... ;)

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
« Reply #41 on: May 20, 2010, 21:52:34 »
e ljudi instaliro sam onaj tvstyle i neradi. to treba onaj framework?

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #42 on: May 20, 2010, 22:01:07 »
e ljudi instaliro sam onaj tvstyle i neradi. to treba onaj framework?

Da, bez frameworka ti nece raditi tv style.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • U 'ladu je spas!
« Reply #43 on: May 20, 2010, 22:29:20 »
eto kako kod koga, al kod mene samo problemi... F1RFT.HDV  mismatch will be kicked...bla bla...koji je sad to ... ?

« Last Edit: May 20, 2010, 22:53:36 by Fudo AT&T »

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #44 on: May 20, 2010, 22:59:22 »
eto kako kod koga, al kod mene samo problemi... F1RFT.HDV  mismatch will be kicked...bla bla...koji je sad to ... ?

Na koji server si ulazio?

Ako si instalirao patch koji mi koristimo da bi zabranili nadolijevanje goriva u toku utrke, onda je mala vjerovatnost da ces moci uci na bilo koji public server.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

f1-bosnia.net Forum

« Reply #44 on: May 20, 2010, 22:59:22 »