malo je poglupo sto hocette da pratimo stvarnu sezonu...pa brete...
neznam..meni bi logicnije bilo da mi vozimo jednu utrku sedmicnooo..
odlucite kako hocete al mi se to ne svidja...pozzz svima
FERRARI IS THE BEST!!!
Sta se meni sve ne svidja, ali zivot me ja naucio da nemoze uvijek biti onako kako bih htio.
Ovih 5 vozaca koje sam gore nabrojao ima iza sebe dvije sezone, svaki preko 50 000 krugova, to su njihove reference, pa imajte to u vidu, tek onako.
Neki od nas su vozili i u nekim drugim ligama od kojih danas nema ni sql baza sacuvana nigdje, da ne govorim sta drugo, a da ne duljim, glavni razlog sto su propale je bio sto se nije znalo ni ko, ni sta, ni kako, ni gdje.
Nit se je znao termin utrke, nit se je znalo cim se vozi, sta se vozi, pa i kad se nekako okupi na server onda daj vidi gdje je onaj, daj trazi na msn, hajmo odgoditi za sutra i tako malo po malo odose u vjetar.
Onda imamo na drugoj strani lige koje uspjesno rade vec nekoliko godina, ali gdje se znaju pravila i procedura i red i disciplina.
Pitanje je sad sta odabrati i kojim putem krenuti, ovim prvim ili drugim?
Kad bi se kojim slucajem vozila utrke za bodovanje svake sedmice ja onda tesko da bih tu bio, jer jednostavno nemam snage vise za to, ovako je taman, jos kad budu 3 sedmice pauze, odlicno.
Niko vam ne brani da vozite utrke svaki dan, svako vece, server je uvijek online, dogovorite se na forumu, pa vozite i mi smo vozili nekad po takvom sistemu, ali dodje vrijeme kad se malo povuces.