Evo i od mene nesto sa grozne Italije, fuj fuj i fuj.
Kako vecinu zadnji utrka zadnji dan ili bolje reci zadnji sahat treniram pa tako i Italiju. Znao sam da sam brz i nisam se trudio da vozim naj naj krugove nego sam se bacio na pun bolid i duge stintove. Jedina fora je sto nisam uspio odvesti ni 3 kruga zaredom al no dobro, znao sam da sa poluteskim bolidom mogu ici 1,26 lako ali i ispod koju desetinku, medjutim kvale sam odvozio krozno i ponavaljao sam par puta, jednom zbog moje greske, onda tv style povilenio te najzad napraim 2 vrijeme ito zehru slabije od prvo klasiranog na gridu. Onda problem sa prebacivanje na race, kamera mi samo leta te sam nekako uspio napipati RACE i tako izrevoltiran krenem u boj.
Krenem start sam imao bolji od Fude al bash u toom trenutku gledajuci njega i mog timskog iza koji uvjek ima dobar start, me nesto okrenu i razbijem prednje krilce te jako ostetim bolid, do boxa sam isao i nisam mogao nigdje namotati, te sam par puta otisao na pijesak i odbijajuci se od bankine vracam nazad te se jednom zaglavljivam, motor vristi od temp al uspijem ici dalje, dodjem do box-a i nekako mi bolid utegnu i odlucim se na jedan ulazak, ko tanker krenem, neda me to sve smesti te nastavim voziti.
Toliiko sam bio smunjem utrkom i nisam mogao nikako odrediti gorivo na koje sam se zalio na pocetku race-a, ali kontam idem opet pun i tako idu krugovi fkt vozim i slazem solidno vrijeme za onako pun bolid, gume vriste jer nisu predvidjene za vise od 9 krugova, a ja sam trebao odvesti 14-15, i to mi polazi za rukom jer sam pred ulazak u box izborio 4 mjesto, te ulazim u box i ostaje jos 11 krugova do kraja, a usao sam u box i imao sam sammo 1 L u bolidu, na izlazu gledam jesam dovoljno nasuo te gledam da nisam nagazio na liniju i u tom trenu udarim dio na izlazu iz box-a, jedam od MCM-a se razbio, i onda cijeli krug sam morao na probijenoj gumi proci te me tu stize efendija i uzima mi izboreno trece mjesto, i tak se dovucem do boxa i onda popravim to a ujedno vidim da je i Hozan u boxu koji je najverovatnije to i zamutio, hitam za njim, prelazim ga i onda vilenim po stazi, te se jednom izvrtim i tu me stize Fudo i korektno i bez opasnosti me prodje, i idem dalje, Fudo odlazi u box i ja se vracamm u krug sa prvom trojicom, tad mi je vec efendija bio nedostizan ali nastavim vileniti te se josh jednom okrecem te u tom okretanju Fudo nailazi te me udara i prava je sreca da smo obojica zavrsili, opet odem u box te me i hozan prelazi, popravim bolid i kako tako sustignem Hozana te sam uvidio da ima problema i vracam svoju cetvrtu poziciju i tako je ostalo do kraja.
Zao mi je sto sam svom timskom upropastio start utrke a svom rodji Fudi zavrsetak, ovo je trebala biti njegova pobjeda ali sta je tu je, samo sam sebi gore ucinio te je Sutko za 2 neplanirana boda jos blize, nista vidimo se u Singapuru, moje cestitke i zaljene u isto vrijeme...