Poll

Biramo nagradu za pobjednika VN Belgije:

Bar Refaeli
1 (33.3%)
Denise Milani
1 (33.3%)
Kelly Brook
1 (33.3%)

Total Members Voted: 3

Author Topic: Velika nagrada Belgije - Spa Francoshamps 07.02.2010.  (Read 734 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
Re: Velika nagrada Belgije - Spa Francoshamps 07.02.2010.
« Reply #30 on: February 10, 2010, 02:53:15 »
Oni koji to nisu uradili do sad molim da pogledaju replay, tj, zadnjih 7 krugova i uzivaju u najuzbudljivijem nadmetanju na stazi ove sezone.

Nuspojava nakon gledanja je plavetnilo pred ocima.  :gpler:

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

f1-bosnia.net Forum

« Reply #30 on: February 10, 2010, 02:53:15 »

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #31 on: February 10, 2010, 12:52:41 »
salim se ja, znam da postoji veci respekt na stazi kad su dvojica josh i timski a borbru napred, meni je recimo gore kad je ado napred ili nazad, nego bilo ko, uvjek ga gledam hocel imati mjesti stati i sta ja znam, al isto tako kad je napred ranije kocis i neces da mu stvoris pritisak, al to nije max voznja, ja sam brete odvezao maximum, da nisam bio ljut zbog STOP and GO bilo bi manje greskica al opet sma skoori isao 1,49 u race-u, bilo pa proslo idemo dalje...brzi krugovi nista ne znace, u raceu da ali ako nisi previse zaosto ;-)

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
« Reply #32 on: February 10, 2010, 14:20:42 »
hahahah, vi sad ko fol cipali jedan za drugim a nikad niste lakse dosli do bodova, svaka cast, niko mi nije kriv zbog teh problema, al daleko daleko smo nas dvojica bili brzi od sviju na stazi, cekam analize posto mi Autosim Analyzer ne radi, bash me zanima, al u zadnjih 8 krugova sam skresao za vama oko 10 sec barem...idemo u Monzu tamo ste vareni...nice nice

:D rodjo a ti kao nisi dolazio lahko do bodova ;D

Ma bitni su konstantni krugovi za bodove  a za pobjedu uz to i malo srece ili ako je boris s nekim trebas biti vilen malo, voziti na granici, ostati na stazi i pobjeda je tvoja...

Mada ove sezone nije bilo bas nekih veliki dvoboja, bez pomagala svako pogrijesi, drugi to iskoristi i tako je bilo cijelu sezonu.

Za mene je ono bilo utrka u Maleziji kad samo se nas 3 mjenjali na prvom mjestu i vozili na granici, doduse s pomagalima ali puca adrenalin svejedno.
« Last Edit: February 10, 2010, 14:25:26 by Fudo AT&T »

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #33 on: February 10, 2010, 18:34:50 »
hahahah, vi sad ko fol cipali jedan za drugim a nikad niste lakse dosli do bodova, svaka cast, niko mi nije kriv zbog teh problema, al daleko daleko smo nas dvojica bili brzi od sviju na stazi, cekam analize posto mi Autosim Analyzer ne radi, bash me zanima, al u zadnjih 8 krugova sam skresao za vama oko 10 sec barem...idemo u Monzu tamo ste vareni...nice nice

Evo analize, morao sam rucno traziti LOG file, jer ni kod mene nesto nije u redu, sve je ok prikazano osim kvalifkacija, njih nije ocitalo.

http://f1-bosnia.net/f1bosnia_data/spa/

Replay mozete naci ovdje:

http://f1-bosnia.net/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=1:replays&Itemid=97
« Last Edit: February 10, 2010, 18:44:32 by Sutko AT&T »

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

f1-bosnia.net Forum

« Reply #33 on: February 10, 2010, 18:34:50 »