Author Topic: Problemi sa rFactorom  (Read 3651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

• F1-Bosnia driver
  • Test vozac
  • *
  • AMK AUTO-SPORT Cazin
  • Omiljeni vozac: leob
  • Omiljeni tim: AMK"AUTO-SPORT"CAZIN
Problemi sa rFactorom
« on: January 29, 2010, 23:17:15 »
zasto ka se ukljucim u r factor iskljuci mi se komp

f1-bosnia.net Forum

Problemi sa rFactorom
« on: January 29, 2010, 23:17:15 »

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
  • Omiljeni tim: emanuela fangie brata tetisne stricevica team
Re: Problemi sa rFactorom
« Reply #1 on: January 30, 2010, 00:30:10 »
zato sto dodje sandi i barne onu memicu dje se gasi komp :-)
Na plin se kuha, na dizel ore a na benzin vozi :-)

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #2 on: January 30, 2010, 00:40:45 »
taj problem ima i ado, dodje mu bratic i bahne memicu, neznam dzeki, igrica nije ni toliko zahtjevna da bi sad reko da optereti comp, jel bash ugasi se comp ili se resetira, to nije isto, probaj josh sta install mozda kad si ispuhivao comp nisi vratio cooler kako treba ili nedo bog da si ga iskljucio, haj zovi me sutra da doletim to pogledati...

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
« Reply #3 on: January 30, 2010, 11:22:10 »
zasto ka se ukljucim u r factor iskljuci mi se komp

Probaj drugi patch sto nam je Hari poslao, i racing ima problem sa pokretanjem igrice. Antivirusni patch smatra kao virus.

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #4 on: January 30, 2010, 16:18:31 »
haj razumijem to kad nece da pokrene i svasta nesto, al kad restartuje comp ili ugasi to nema nikvog smisla, moram to pogledati

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #5 on: February 07, 2010, 16:33:32 »
Pitanje za kolege koji koriste win7, dali ste imali problema sa gledanjem replaya? Kad ucitavam replay taman kad ga naloada rFactor se srusi.

Ako ima nekakve veze, ja sam pokusavao sa pokretanjem pod winxp compatibility, zakacio da ga uvijek pokrece kao administrator, razno razne komb., ali uvijek se rFactor srusi u trenutku kad zavrsi loadanje.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Pocetnik
  • Omiljeni vozac: Fernando Alonso
  • Omiljeni tim: Ferrari
« Reply #6 on: March 16, 2010, 15:03:42 »
Pozdrav raja,imam problem sa r Factorom.Instalirao sam sve,krakovo itd...Kada pokrenem igricu pojavi mi se onaj logo rFctor i u tom trenutku me izbaci i izbaci mi gresku,pise da se rfactor mora zatvoriti.To mi se desi svaki put kada pokusam pokrenuti igru.Igricu sam inace dobio od jarana,kod njega super funkcionise.Moze li biti neka greska prilikom przenja cd-a ili crack-a?

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #7 on: March 16, 2010, 15:55:31 »
meni se znao tako srusiti kad mi je xfire logiran, ako ga uopste imas, ako ne, onda objasni jesi li instalirao i mod ili si samo install rfactor sa crackom...

• Pocetnik
« Reply #8 on: March 16, 2010, 16:09:52 »
meni se znao tako srusiti kad mi je xfire logiran, ako ga uopste imas, ako ne, onda objasni jesi li instalirao i mod ili si samo install rfactor sa crackom...

ej drug,uspio sam dijelimicno rijesiti problem ali se sada pojavio novi, naime skinuo sam novi crack,ocito je bilo do njega jer sam uspio da pokrenem igru.Nakon par uvodnih videa odlucio sam da zatvorim igru kako bih je pokrenuo poslije,medjutim sada opet nemogu da je pokrenem,ne izbaca mi nikakav error nego jednostavno nece da se pokrene.Instalirao sam mod 2008,jer je dosao uz igru,pokusat cu da ga dezinstaliram pa cu ti javiti sta se desava

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #9 on: March 16, 2010, 16:31:12 »
Ako imas flat skini sa ovih nasih linkova sve sto je potrebno, ne znam cudno mi je to, ja doduse nisam nikad ni imao problema sa rFactorom, pa ne bih ti mogao pomoci u tom pravcu, ali da sam na tvom mjestu pokusao bih ovo sto sam ti rekao, ako i to nebi uspjelo, onda stari dobri format c:, pa novi sistem i onda mora raditi.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Pocetnik
« Reply #10 on: March 16, 2010, 17:24:57 »
Eh ovako,izbrisao sam igru i ponovo je instalirao.Sada kada udjem u igru pocne sve okpocetni video itd...dodjem do mjesta gdje se ukucava ime,datum rodjenja,grad... kada to ukucam i kliknem na ok izbaci me automatski na deskop i vise nemogu da pokrenem igru...znaci sada vise nemogu nikako da pokrenem igru,jednostavnpo nista se ne desava..Zna li ko sta je sada problem??

• Administrator
  • Test vozac
  • *
« Reply #11 on: March 16, 2010, 17:33:21 »
Koji je windows, ja sam imao problema pod win7. Probelm je rijesio Compatibility mod ili run as administrator.

• Pocetnik
« Reply #12 on: March 16, 2010, 17:47:18 »
Koji je windows, ja sam imao problema pod win7. Probelm je rijesio Compatibility mod ili run as administrator.

windows XP je

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #13 on: March 16, 2010, 17:58:16 »
koji net imas, de skini rfactor lite i crack je tamo u folderu sto sam uplodao, zadnji link sam okacio, raspakuj i probaj, ajd pa javi se, to je oko 100 MB samo, pa ces onda mod i sl...

• Pocetnik
« Reply #14 on: March 16, 2010, 18:02:49 »
koji net imas, de skini rfactor lite i crack je tamo u folderu sto sam uplodao, zadnji link sam okacio, raspakuj i probaj, ajd pa javi se, to je oko 100 MB samo, pa ces onda mod i sl...

imam BIHnet-ov ADSL ,hajde pokusat cu to da vidim sta ce se desiti

f1-bosnia.net Forum

« Reply #14 on: March 16, 2010, 18:02:49 »