Normalno da nece niko namjerno ici da nekog slupa, tu popusti trun koncentracija ili pak aderanalin ucini svoje, ja samo kazem da i kad ne ne osteti samo kad te okrene na prvoj krivini shebe ti volju za voznjom, a normalno je da se shebe i onaj sto je to ucinio, jer ocekuje kaznu i ni njegova voznja vise nije bajna, ne trebamo to tako gledati, sudije su tu da pogledaju snimak, da ocijene situaciju, et necemo o ovoj utrci vise ni rijeci, al Hozan zna da je uprskao i ocekivao je kaznu, zasto se ko ima ljutiti za to, idemo dalje, kao sto Fudo rece ima jos 6 utrka, imamo i novih vozaca, necemo sad fantazirati.
P.S. sad je SPA, bash zahtjevna staza, sto sutko rece, pripremam se cijelu sedmicu i onda sekunda i nema me nidje, to bude i tesko i krivo i svasta nesto, ja sam unazadit u turskoj, pa u britaniji bug sa serverom, pa valencija pokupio me began, pa njemacka nasuko se bezze, nista ama bash nista nije bila moja greska al idemo dalje, ufati se jos koji bod al moramo stojati iza onog sto smo uradili...