Poll

Hostesa Velike nagrade Mađarske

Brittany Nicole
1 (16.7%)
Jenny McCarthy
0 (0%)
Keeley Hazell
5 (83.3%)

Total Members Voted: 6

Author Topic: Velika nagrada Mađarske - Hungaroring 01.02.2010.  (Read 864 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
Re: Velika nagrada Mađarske - Hungaroring 01.02.2010.
« Reply #15 on: February 02, 2010, 17:51:42 »
nemam rijeci za ovaj race...iskreno nisam puno ocekivao,nisam odvozio ni  20 krugova,pa sam zadovoljan kvalifikacijema,startujem sa 4 pozicije,start  sam imao dobar,u prvu krivinu dolazim do druge pozicije...al tu je Hozan...udario me je u zadnji kraj bolida,okrenuo me je te me je Began zakacio...i jos jednom Hozan poduplao naprijed,nisam imao veliko ostecenje koliko me je udario,bolid mi je vukao u stranu,ali sam odlucio nastaviti,nakon nekoliko krugova stizem sutku..ali slabije ulazi u krivinu...zakacio sam ga u zadnji kraj bolida...te me je okrenulo,sve  manju volju sam imao da vozim dalje,nakon tog  sam razubio nos te sam odlucio da zavrsim utrku.Samo bih napomenuo hozanu da stavi kakvu blokadu na gas,sala  :punk: :punk: :punk:

f1-bosnia.net Forum

« Reply #15 on: February 02, 2010, 17:51:42 »

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
  • Omiljeni tim: emanuela fangie brata tetisne stricevica team
« Reply #16 on: February 02, 2010, 21:56:40 »
ljudi ja nikad neznam sta da napisem u ovaj izvjestaj, nikako se nesjecam koje stvari i kojim redom su se desavale u utrci. iskreno, mislio sam da cu biti kaznjen jer sam ponovio slicnu glupost ko u turskoj, malo sam se zanio na startu i prekasno kocio al proslo je bez vecih ostecenja. standardno bez nekih treninga i sa totalnim nepoznavanjem staze kreno sam u kvalifikacije sa gorivom u čep  :-* al poslije incidenta na prvoj krivini odmah idem po novi nos i dolijevam gorivo tako da idem na max jos jedno zaustavljanje, ali malo nepaznje i par izlijetanja i opet razbijem nos tako da sam iso opet u box, iskljucio limiter i dobio stop/go  :icon_mrgreen: bio sam vidno najsporiji al zahvaljujuci odustajanju efendije i ade zavrsavam ipak peti i donosim vrijedne bodove u mclaren heheheh  :punk:
Na plin se kuha, na dizel ore a na benzin vozi :-)

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #17 on: February 02, 2010, 22:33:29 »
to se josh razmatra, ne mozes reci da nisi ostetio nikog, jer samo kad nekog okrenes unistis mu utrku, pojmljivo mi je da si mogo udariti u jednog Williamsa sa kojim si bio poravnan ali da namotas i udaris dva bolida ispred sebe, kad i nema ostecenja nekog demoralises ili pak sebe, vidjecemo sta cemo zakljuciti...

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
« Reply #18 on: February 03, 2010, 10:28:43 »
Ma šta nam je za kaznama, logično je da svako nekad zariba, HozaN je cijelu sezonu bio korektan, svi smo imali poteza koji nisu OK al još 6 utrka do kraja sezone pa da je završimo u finoj harmoniji, bar je to moja želja, da kasnije mogu sa svima popiti kaficu i na ljeto polizati sladoled...   :punk: ja se ne planiram žaliti ni na koju situaciju do kraja moje karijere  :trink4:

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
« Reply #19 on: February 03, 2010, 11:27:20 »
Necemo raspravljati o kaznama za ovu utrku, ali od sada cemo paziti sa povecalom.

Ne znam zasto se uvijek kada se prica o kaznama i prijaljivanju govori o tome da ce se neko ljutiti, da ce se neko demoralisati, pa sta je sa onim ostecenim u nekom sudaru-inicdentu, pita li se ko jeli on demoralisan, meni je logicno stvari gledati na taj nacin, jer da odmah kazem ako cijelu sedmicu treniram i pripremam se i onda me neko zakuca nakon 10 sec utrke da mi je poremetio i harmoniju i demoralisao me i sad znaci treba paziti da se ne demoralise onaj sto me lupio? Ako sam dobro shvatio?  ???

A druga stvar ako ce neko zbog toga sto sam ga prijavio ili sto je dobio kaznu okretati glavu od mene ili izbjegavati da pije kahvu, lize sladoled ili bilo sta drugo, da je bolje da ne vozi nikako, tako da ostanemo u odnosima u kakvim smo trenutno.

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #20 on: February 03, 2010, 19:24:00 »
Normalno da nece niko namjerno ici da nekog slupa, tu popusti trun koncentracija ili pak aderanalin ucini svoje, ja samo kazem da i kad ne ne osteti samo kad te okrene na  prvoj krivini shebe ti volju za voznjom, a normalno je da se shebe i onaj sto je to ucinio, jer ocekuje kaznu i ni njegova voznja vise nije bajna, ne trebamo to tako gledati, sudije su tu da pogledaju snimak, da ocijene situaciju, et necemo o ovoj utrci vise ni rijeci, al Hozan zna da je uprskao i ocekivao je kaznu, zasto se ko ima ljutiti za to, idemo dalje, kao sto Fudo rece ima jos 6 utrka, imamo i novih vozaca, necemo sad fantazirati.

P.S. sad je SPA, bash zahtjevna staza, sto sutko rece, pripremam se cijelu sedmicu i onda sekunda i nema me nidje, to bude i tesko i krivo i svasta nesto, ja sam unazadit u turskoj, pa u britaniji bug sa serverom, pa valencija pokupio me began, pa njemacka nasuko se bezze, nista ama bash nista nije bila moja greska al idemo dalje, ufati se jos koji bod al moramo stojati iza onog sto smo uradili...

f1-bosnia.net Forum

« Reply #20 on: February 03, 2010, 19:24:00 »