Poll

Hostesa Velike nagrade Mađarske

Brittany Nicole
1 (16.7%)
Jenny McCarthy
0 (0%)
Keeley Hazell
5 (83.3%)

Total Members Voted: 6

Author Topic: Velika nagrada Mađarske - Hungaroring 01.02.2010.  (Read 864 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Ni budućnost nije što je nekad bila!
  • Omiljeni vozac: Kamui Kobayashi
  • Omiljeni tim: Williams AT&T
Velika nagrada Mađarske - Hungaroring 01.02.2010.
« on: January 28, 2010, 20:55:15 »
Velika nagrada Mađarske je utrka u okviru šampionata Formule 1. Od sezone 1986. Velika nagrada Mađarske se vozi svake godine u Formuli 1. Utrka se vozi na stazi Hungaroring.

Prva utrka je vožena 1936. godine na stazi Nepliget. Prvi pobjednik je bio Taci Nuvolari. VN Mađarske nisu vožene sve do obnavljanja utrka u okviru FIA natjecanja Formula 1.

Velika nagrada Mađarske koja je vožena 1986. godine je bila prva utrka formule 1 koja je vožena iza tzv. Željezne zavjese.

Višestruki pobjednici (vozači)                                                       Višestruki pobjednici (konstruktori)

Pobjednici po godinama

f1-bosnia.net Forum

Velika nagrada Mađarske - Hungaroring 01.02.2010.
« on: January 28, 2010, 20:55:15 »

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
  • Omiljeni vozac: Ayrton Senna
  • Omiljeni tim: Williams F1 Team
Re: Velika nagrada Mađarske - Hungaroring 01.02.2010.
« Reply #1 on: January 28, 2010, 22:25:28 »
Rezultati testiranja AT&T Williams tima:

:pilot:
« Last Edit: January 28, 2010, 22:28:36 by Sutko AT&T »

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
  • Omiljeni vozac: efendija
  • Omiljeni tim: McLaren Mercedes
« Reply #2 on: January 28, 2010, 22:33:58 »
lijepo od vas deci,svaka cast
jel ovo fotoshop ili je prava informacija
????????????????????????????? :facepalm:

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #3 on: January 28, 2010, 22:39:31 »

prava informacija Begane, nemamo bas nikakvog razloga za photoshopom..

Juce, nicim izazvani, vozaci Williamsa su se nasli na stazi da probaju po prvi put RFT stazu Hungaroring. I tako stotinka po stotinka, imali smo ova vremena na slici. Eto nadamo se i slikama i od ostalih ekipa...

pozz

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #4 on: January 28, 2010, 23:59:16 »

Photoshop je samo odradio ovo zutilo na chatu, da prikrije razgovor koji treba ostati unutar tima, pa se mozda zbog toga cini da je nesto montirano, ali osim toga sve ostalo je originalni screenshot.  :gpler:

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o firmi ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba osoba koja će paliti i gasiti svjetlo."
Bernie Ecclestone

"Demokratija nije način da se upravlja bilo čime. Radilo se o forumu, ligi, portalu ili bilo čemu drugom, uvijek vam treba administracija koja će paliti i gasiti svjetlo."
Sutko_AT&T

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
« Reply #5 on: January 29, 2010, 15:57:03 »
halalite,ja zaboravio napisati da sam u ponedjeljak slobodan pa da tad bude race,al vidim to je fudo pravo upratio,svaka cast imas pice od mene  :beerchug: :beerchug:

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Feel the Power of the Dark Side
  • Omiljeni vozac: TheDoctor Valentino Rossi
  • Omiljeni tim: Scuderia Ferrari
« Reply #6 on: January 30, 2010, 03:43:13 »
sta ce biti kad su decki iz Williamsa stavili ss, smio bi se kladiti da idu jos 2 sec dolje od ovog vremena na slici, :-), vijamo se na treninguuu

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #7 on: February 01, 2010, 23:28:22 »
Replay mozete naci na donjem linku:

http://f1-bosnia.net/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=1:replays&Itemid=97

Rezultati utrke i kvalifikacija u attachmentu.

Ako nekom radi Sim Analyzer, neka mi posalje web report 2.
« Last Edit: February 01, 2010, 23:30:09 by Sutko AT&T »

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #8 on: February 02, 2010, 10:35:45 »
Kvalifikacije sam odvezao bas lagano, imao sma i jedno gresku veci tako da sam imao i suoer vrijeme na odvezeni krug.

U startu sam imao jednu vecu gresku, moja krivica pa su me presli skoro svi. A mozda se ispostavilo da je tako i bolje jer na prvoj krivini je bilo sudara pa sam nekako se uspio provuci izmedju crvenih dijelova od Efendijinog bolida.. ;D

Bio sam treci, i osjecao sam bolid dobro, za razliku od Njemacke. began je bio ispred mene, vozio sma se 2-3 kruga iza njaga, i oadlucio na ciljnoj ravnini napasti. Imao sma bolji izlaz i bili smo izjednaceni na kocenju. Uspio sam proci Begana , koji je koreknto ostavio prostora s unutrasnje strane.

Tad sam poceo odmicati lagao Beganu a hari je bio ispred mene 4-5 sekundi. Odjedno sam ugledao Harija ispred mene koji je bio izletio malo. Prosao sma na prvo mjesto. Hari je bio iza mene blizu, znao sm da je brzi ali sam isto vidio da nema namjeru jako napadati pa sam se vozio ispred njega 2-3 kruga.

Tada mi je doslo glave ona naoblaka u madjarskoj, nisam ono vidio jos ni na jendoj stazi. Malo se smracilo bas na kocenju i malo smamproduzio. Hari me tu prosao ali opet greska kod vracanja sam uzjahao na pasicu. Nisam mogao nikud, tockovi su bili u zraku. Probao sma napred-nazad i uz dosta srece sam se izvukao nekako jer mi se motor poceo pregrijavati. Nastavio sam trku gdje sam izgubio 2 mjesta i oko 30 sekundi.

Druga greska je bila kod uslaska u boks. Po prvi put mi se desilo kako vozim u F1-Bosnia ligi da nisam ukljucio speed limiter. Znao sam da ce biti kazna ali nsiam znao kakva. Nadao sma se prolasku smao kriz boks ali sam vidio da moram odraditi 10 sekundi stajanja a to je ukupno izgubljeno jos 30 sekundi.

Znao sam da je Sutko iza mene krug kad ulazi u boks a vidio sma da je odma iza mene na stazi. Nisam odma usao sljedeci krug da mu ne smetam ali nije ni Sutko. Cekao sma jos 2 kruga i pratio hoce li Sutko uci u boks. Nije ulazio a ja nisam imao vise vremena za cekati jer bi slijedila diskvalifikacija.

Do drugog boksa sam bio na cetvrtom mjestu i kad je Began usao u boks presao sam na treće mjesto. Sutko je bio ispred mene 6 sekundi, pokusao sam ga pritisnuti i bio sam brzi oko 0,5-1 sec ali tu se desila i poneka greskica.
Vidio sam i Harija da me stize za puni krug.

Ubrzo sma stigao Hozana za puni krug i tu sma se malo zbunio, Hozan me pustio sna kraju pravca pa sam na kocenju se zezno. Malo sma se okreno i Hari je bio iza mene. Pustio sma Harija i odlucio sacuvati trece mjesto. Bez te dvije vece glupe greske na koje sam izgubio najmanje minutu imao bih sigurno drugo mjesto ali bice bolja u Spa..  :punk:

pozz by: Ja

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
« Reply #9 on: February 02, 2010, 14:49:13 »
pozz decki,da i ja svoj dio posla obavim. :pilot:
kvalifikacije sam odradio odlicno i bio sam trebi,akl sam imao i jednu vecu grsku u kval pa sam morao odvezi malo vise krugova nego sto sam planirao (5) i to je bilo na kraju ok.

u utrku krecem kao treci i imam vrlodobar start,al i uz pogreku ferraria dolazim na drugo mjesto odmah u prvoj krivini,i jos sa ostecenjem prednjeg desno tocka nakon sto se par bolida razbilo, i tako sam odlucio i nastaviti i vozio sam 3 kruga iza harisa koji se odmah odvojio i vrlo doboro je bilo vidjeno da je brz, ja sam do treceg kruga uspio drzati bolid prilicno dobro i tad pred cilj sam imao klizanje zadnjeg kraja i tu me fudo iz wiiliamsa sustiga i  na kraju ciljne ravnine smo bili uporedjeni i nisam isao na zatvaranje jel sam bio ostecen i znam da ga nemugu drzati iza sebe jer je brzi.
i mislim da sam na prve redovne box-e ja prvi ulazio i  nakon svi ostali,opet dolazim na drugo mjesto gdje imam 15 tak secuni ispred fude i od sutke misli 34 secune(ovo nisam siguran 100%,ali je priblizno), gdje vec u utrci dolazi do odvajanja svih bolida i mirnijoj voznji, al opet taj KOBNI 17 krug(kao i u prosloj utrci) nakon ciljne ravnine mi bolid proklize je rsu gume u fazi dobrog trosenja i razbijem si prednje krilo, tako da sam morao vanredno u box, gdje me opet prelazi dvojac iz williamsa.
nakon drugog box izlazim iza fude koji je na trecoj poziciji,12 secunidi sam iza njega ia iza mene stize hari sa toro rossom koji je leto stazom i ja ga fer propustam i pokusavam forsirati,sto mi se donekle isplatilo jer sam tad odvezao par krugova pun kao tanker 1.24.xxx i uspjevam sustici fudu na 5 secundi gdje je na kraju i tako ostalo.

fakat mi zao ove utrke jer sam vidno bio brz i dobar, al covjek uci na greskama.

by BEGAN-pozz :thumbup:

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #10 on: February 02, 2010, 15:11:23 »
Ev da i ja obavim svoju duznost te iznesem par situacija, nisam puno trenirao svega jednu noc par krugova te sam koristio setup kojem sam se najvise posvetio josh za VN Britanije, te napravio svoje naj vrijeme 1,21,910. Kontao sam da je to super vrijeme sve do dolaska na server kad sam vidio da efendija kasni svega 3 desetinke zamnom. Fora je sto nisam trenirao sa punim bolidom, nisam izracunao strategiju, niti izracunao gorivo.

Krenem koji krug i vidim da mi bolid nikako ne lezi a i nisam nesto bio za race, pa sam usao na server bez trunke volje. Nisam mogo ni blizu voziti vrijeme koje sam napisao iznad, reko nish idem kako ide. Krenu kvale te sam ih ponavljao 2 puta, posto je dozvoljeno, nikako me bolid nije slusao. Napokon zavrsim instalacijski krug te jedan brzi uz par gresaka napravim naj vrijeme na kvalama.

Krene race i onako solidan start me katapultirao malo iz grupe, u retrovizoru vidi da se ado naglo probija napred a efendija udara u ogradu, malo sam rastereceniji bio, prva krivina prolazi dobro za mene ali ne i za ostale, ocekivao sam cak ponovan start, medjutim vidim da kako tako hitaju i ostali zamnom.

Kako sam bio tezak za 12 krugova tako sam i morao pazljivije voziti posto ni blizu bolid se nije ponasao kao na 3 kruga, sto je i logicno, medjutim samo mi je bio problem na kocenju, na prvoj krvini i na usponu S krivina mi je bila naj naj problem.

Nakon par krugova imao sam finu prednost te nisam forsirao, medjutim imao sam jedno okretanje bash na prvoj krivini, nastavim dalje i tu me efendija stigne te udje u isti krug kao i ostatak skvadre. Medjutim stigli su me i Began koji je do te krivine bio drugi a onda na izlazu ga je pretekao Fudo koji mi je puhao za vratom, podignem tempo te sustignem efendiju koji je morao u box jer je ostetio bolid na startu.

Opet napravim prednost nad Fudom koji je ubjedljivo bio na drugom mjestu medjutim kako sam naveo da mi je bolid bio ispred te nisam htio da dodje do dodira, jer par utrka ne zavrsavam zbog nekih sitnica te sam isao na sigurno, medjutim na uzbrdici na zavoju S kocim te mi se bolid okrece skoro u mjestu, morao sam dati gas i preci preko pasice da se nebi zaglavio na njoj, na izlazu me sustize Fudo te da nebi bilo kazne za nekorektno vracanje na stazu, propustam ga ispred sebe i lagano gubim volju za voznjom.

Kao sto je i Fudo naveo nisam napadao ali sam bio blizu da iskoristim gresku, iako sam bio vidljivo brzi nisam htio da ista ugrozi moje bodove i bodove tima posto je moj timski slabo zapoceo race. Pratio sam Fudu dva tri kruga te je na ulasku u predzadnji zavoj kasno kocio te ga odnijelo na pjescani dio te ga okrenulo poprijeko, sreca da sam bio malo dalje te sam pratio situaciju i na vrijeme reagovao kocenjem, ipak sam udario nosem po sredini njegovog bolida, korektno je dao gas i nekako sam ja imao cistu stazu opet ispred.

Nakon par krugova slijedi prvi ulazak u box, tacnije u 12 krugu, dobijam svjeze gume i nadolijevam gorivo i posto sam imao vec tad strasnu prednost nad drugoklasiranim, lagano stedim gume i pravim vremena 1,24-1,25, kada sam upolio gorivo dizem tempo i pravim brze krugove jer sam htio da uzivam u raceu a nikako mi nije islo na ruku, manim se stedenja te opletem bolid sto bolje mogu. Pravim brza vremena i sve tece po planu, ulazim drugi put u box i odmah pritiscem bolid, sta god da se desi uvjek imam vremena za josh jedan ulazak u box, te nastavim forsirati, pravim krug za krugom bolje i bolje vrijeme te sustizem za cijeli krug jednog po jedno, svi se korektno sklonjaju, te u zadnjem krugu se priblizavam Sutki koji se izborio za 2 mjesto, srecom zadnji je krug i taman kad sam bio dovoljno blizu prolazim ciljnu crtu i ubjedljiva pobjeda, nakon niza gresaka, okretanja, udaranja i izbjegavanja mogu odahnuti, radujem se VN Belgije, tu ce trebati puno treninga, veliki pozdrav i vidimo se in SPA!!!

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #11 on: February 02, 2010, 15:15:01 »
pozz

u utrku krecem kao treci i imam vrlodobar start,al i uz pogreku ferraria dolazim na drugo mjesto odmah u prvoj krivini,i jos sa ostecenjem prednjeg desno tocka nakon sto se par bolida razbilo,

jel ti to timski vratio za ono u Turskoj, evo gledam snimak Ado te je bio uzeo ondje a onda vas Hozan kamikaza pokupi obojicu...vise srece i paznje drugi put...

• F1-Bosnia driver
  • Profesionalni vozac
  • *
« Reply #12 on: February 02, 2010, 15:35:09 »
pa zasto sluze timski,haha.
pozzz

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #13 on: February 02, 2010, 16:28:47 »
Cestitam pobjedniku, odvezao je fanstasticnu utrku, respect.  :punk:

Nakon VN NJemacke odlucio sam se za ovu utrku dobro pripremiti, i voziti svaki dan totkom cijelog vikenda treninge, ali na zalost ostao sam na onih 50-ak krugova sto sam okacio screenshot i plus jedno vece sa efendijom i beganom sam vozio nekoliko utrka,a li svaku sam zavrsavao u ogradi nakon krug ili dva.

Usao sam na server oko 20-ak minuta prije utrke da odvezem bar jos 10-ak krugova, ali tad vidim da uposte nisam install tv style, pa nekoliko puta ulazim i izlazim sa server dok sam sve nastimao.

Iako sam najvio svoj pohod na postolje nakon vn njemacke, bio sam uvjeren netom prije utrke da od toga nema nista, jer vremena koja su redom efendija, hari, fudo postavili su bila meni nedostizna. Ucitao sam setup koji sam dobio od timskog i cekao kval.

Na kvalifikacijama sam bio uzasan, cak sam razmisljao da odem jos jedna krug probati, ali sa tim bih poremetio strategiju bokseva i ulazio bih u istom krugu sa timskim, pa sam odustao.

Na startu sam vidio da efendija udara u ogradu, pa prolazim pokraj njega i sustizem fudu koji je imao nesto losiji start i prolazim. Pretpostavljao sam da ce se u prvoj krivini orgijati, pa idem skroz u stranu i ranije kocim, gledajuci cijelo vrijeme u retrovizore, tako da pokusam izbjeci sudjelovanje u tim nemoralnim scenama.

Uspijevam iz svega izici ne okrznut, te se vozim iza harija i begana. Timski mi je disao za vratom i uspijeva me preci, pa prvi krug zavrsavam na 4. mjestu.

Bio sam relativno zadovoljan tom pozicijom i stalno sam sebe uvjeravao da ne forsiram i da pokusam doci u jednom komadu do cilja, ali opet pravim budalestinu u 6. krugu i udaram u ogradu. Nakon udarca bolid vuce u desnu stranu, pa se odlucujem za ulazak u boks, nasuo sam pun tank i poceo racunati kada cu opet morati ici po gorivo i gume. Na srecu poklopilo se je tako da sam opet ulazio u 24. krugu u drugi boks kako sam i planirao, tako da nije doslo do susreta sa timskim u boksu.

Vidio sam da fudo ima nekih problema, jer sam, uz sve greske koje sam napravio i objektivno dosta losija vremena po krugovima, bio ispred njega.

Negdje oko 30. kruga primjetio sam da se hari opasno priblizava i da je lako moguce da me dokraja stigne za cijeli krug, sto nebi bilo nimalo lijepo, pa me tad puca adrenalin i pokusavam odvesti sto bolje krugove, nebi li ostao uistom krugu sa njim. Uspijevam u tome i zavrsavam utrku na 2. mjestu sto je savaim odlicno i u skladu sa mojim najavama nakon vn njemacke.

Offtopic:

Da najavim da cemo od sada pregledati prvih nekoliko krugova utrke bez obzira dali neko prijavio ili ne prijavio inicdent, to pravila predvidjaju, sa posebnom paznjom na start i na prvu krivinu i da ce se izricati najvece moguce kazne, a pravila cak dopustaju da se izrecu kazne koje cak i nisu propisane, recimo jedna optimalna je oduzimanje svih bodova osvojenih u utrci.

Na te se stvari mora paziti i tu nema opravdanja.

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #14 on: February 02, 2010, 17:00:22 »
Respect sutko jer u prvoj krvini je sve dozvoljeno, mozes ici i sire, i preko pasice i cak ako nekog ne preteknes na stazi nego tako sirim tim pojasom nije potrebno vracati poziciju, to govorim jer znam da je ispravno, sjecate se Kimija u SPA prosle sezone, al van svake moguce pameti je onakvo kasno kocenje i unazadjivanje jednog ili vise, damage je na 50 % tako da mali dodir pokvari utrku, srecom ja i fudo nismo imali posljedica, al lipo da i jesmo ja sam ondje kriv koliko i on, desilo se, al start, prva krivina i ides ko kamikaza, necu dalje diskutovati, srecom uteko sam napred al bezze se shebe utrka...

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
« Reply #15 on: February 02, 2010, 17:51:42 »
nemam rijeci za ovaj race...iskreno nisam puno ocekivao,nisam odvozio ni  20 krugova,pa sam zadovoljan kvalifikacijema,startujem sa 4 pozicije,start  sam imao dobar,u prvu krivinu dolazim do druge pozicije...al tu je Hozan...udario me je u zadnji kraj bolida,okrenuo me je te me je Began zakacio...i jos jednom Hozan poduplao naprijed,nisam imao veliko ostecenje koliko me je udario,bolid mi je vukao u stranu,ali sam odlucio nastaviti,nakon nekoliko krugova stizem sutku..ali slabije ulazi u krivinu...zakacio sam ga u zadnji kraj bolida...te me je okrenulo,sve  manju volju sam imao da vozim dalje,nakon tog  sam razubio nos te sam odlucio da zavrsim utrku.Samo bih napomenuo hozanu da stavi kakvu blokadu na gas,sala  :punk: :punk: :punk:

• F1-Bosnia driver
  • Karting vozac
  • *
  • Omiljeni tim: emanuela fangie brata tetisne stricevica team
« Reply #16 on: February 02, 2010, 21:56:40 »
ljudi ja nikad neznam sta da napisem u ovaj izvjestaj, nikako se nesjecam koje stvari i kojim redom su se desavale u utrci. iskreno, mislio sam da cu biti kaznjen jer sam ponovio slicnu glupost ko u turskoj, malo sam se zanio na startu i prekasno kocio al proslo je bez vecih ostecenja. standardno bez nekih treninga i sa totalnim nepoznavanjem staze kreno sam u kvalifikacije sa gorivom u čep  :-* al poslije incidenta na prvoj krivini odmah idem po novi nos i dolijevam gorivo tako da idem na max jos jedno zaustavljanje, ali malo nepaznje i par izlijetanja i opet razbijem nos tako da sam iso opet u box, iskljucio limiter i dobio stop/go  :icon_mrgreen: bio sam vidno najsporiji al zahvaljujuci odustajanju efendije i ade zavrsavam ipak peti i donosim vrijedne bodove u mclaren heheheh  :punk:
Na plin se kuha, na dizel ore a na benzin vozi :-)

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #17 on: February 02, 2010, 22:33:29 »
to se josh razmatra, ne mozes reci da nisi ostetio nikog, jer samo kad nekog okrenes unistis mu utrku, pojmljivo mi je da si mogo udariti u jednog Williamsa sa kojim si bio poravnan ali da namotas i udaris dva bolida ispred sebe, kad i nema ostecenja nekog demoralises ili pak sebe, vidjecemo sta cemo zakljuciti...

• F1-Bosnia Team
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #18 on: February 03, 2010, 10:28:43 »
Ma šta nam je za kaznama, logično je da svako nekad zariba, HozaN je cijelu sezonu bio korektan, svi smo imali poteza koji nisu OK al još 6 utrka do kraja sezone pa da je završimo u finoj harmoniji, bar je to moja želja, da kasnije mogu sa svima popiti kaficu i na ljeto polizati sladoled...   :punk: ja se ne planiram žaliti ni na koju situaciju do kraja moje karijere  :trink4:

• Prahistorijska licnost
  • Administrator
  • Veteran F1
  • *
  • Uvijek učim.
    • F1 Bosnia
« Reply #19 on: February 03, 2010, 11:27:20 »
Necemo raspravljati o kaznama za ovu utrku, ali od sada cemo paziti sa povecalom.

Ne znam zasto se uvijek kada se prica o kaznama i prijaljivanju govori o tome da ce se neko ljutiti, da ce se neko demoralisati, pa sta je sa onim ostecenim u nekom sudaru-inicdentu, pita li se ko jeli on demoralisan, meni je logicno stvari gledati na taj nacin, jer da odmah kazem ako cijelu sedmicu treniram i pripremam se i onda me neko zakuca nakon 10 sec utrke da mi je poremetio i harmoniju i demoralisao me i sad znaci treba paziti da se ne demoralise onaj sto me lupio? Ako sam dobro shvatio?  ???

A druga stvar ako ce neko zbog toga sto sam ga prijavio ili sto je dobio kaznu okretati glavu od mene ili izbjegavati da pije kahvu, lize sladoled ili bilo sta drugo, da je bolje da ne vozi nikako, tako da ostanemo u odnosima u kakvim smo trenutno.

Bernie Ecclestone

Sutko_AT&T

• Administrator
  • Veteran F1
  • *
« Reply #20 on: February 03, 2010, 19:24:00 »
Normalno da nece niko namjerno ici da nekog slupa, tu popusti trun koncentracija ili pak aderanalin ucini svoje, ja samo kazem da i kad ne ne osteti samo kad te okrene na  prvoj krivini shebe ti volju za voznjom, a normalno je da se shebe i onaj sto je to ucinio, jer ocekuje kaznu i ni njegova voznja vise nije bajna, ne trebamo to tako gledati, sudije su tu da pogledaju snimak, da ocijene situaciju, et necemo o ovoj utrci vise ni rijeci, al Hozan zna da je uprskao i ocekivao je kaznu, zasto se ko ima ljutiti za to, idemo dalje, kao sto Fudo rece ima jos 6 utrka, imamo i novih vozaca, necemo sad fantazirati.

P.S. sad je SPA, bash zahtjevna staza, sto sutko rece, pripremam se cijelu sedmicu i onda sekunda i nema me nidje, to bude i tesko i krivo i svasta nesto, ja sam unazadit u turskoj, pa u britaniji bug sa serverom, pa valencija pokupio me began, pa njemacka nasuko se bezze, nista ama bash nista nije bila moja greska al idemo dalje, ufati se jos koji bod al moramo stojati iza onog sto smo uradili...

f1-bosnia.net Forum

« Reply #20 on: February 03, 2010, 19:24:00 »